VriendenPlek Promotie Team
VriendenPlek Promotie Team

VriendenPlek Promotie Team

47 Leden

Ik ben erg benieuwd als ik in een openbare groep of pagina iets plaats of dit dan zichtbaar is op het nieuwoverzicht voor niet volgers? Zo niet dan is dit misschien een optie om groepen en pagina's wat meer onder de aandacht te krijgen? Als mensen dan zien dat dat werkt dan zijn ze ook eerder geneigd om daar wat voor te betalen (zo werkt facebook ook) soms brengt facebook je pagina als suggestie onder de aandacht zonder dat je daarvoor promotiekosten hoeft te betalen en als je dan ziet dat dat leden opleverd ben je ook eerder geneigd om ook eens een betaalde promotie te doen.

Is het een idee om elke week een top 3 te maken van de posts met de meeste reacties en die per email te sturen naar alle leden. Zodat ze meer geneigd zijn om weer te gaan kijken op vriendenplek.

Hallo allemaal, zouden jullie mij in een privé chat even jullie emailadres kunnen sturen, maak ik jullie lid van google docs. Dit voor een ieder die dit wil natuurlijk.

Beste mensen,

Is het een idee om gezamenlijk op zoek te gaan websites en de daarbij behorende (email) adressen opdat we deze kunnen gaan benaderen? We komen allemaal op zoveel sites, daar moeten we toch een leuke database vanuit kunnen opmaken? Ik zelf heb wel wat emailadressen van de alternatieve beroemdheden waar ik mee mail, die zou ik ook eens kunnen benaderen, wellicht hebben anderen andere contacten.
Dit zouden we ook kunnen naar de officiële media kanalen/tijdschriften.
Is er iemand die een goed “officieel” persbericht kan schrijven en die ook daarin de nieuwe deeljevideo.nl in meeneemt.
Is het een idee dat we een account maken bij google, opdat we gezamenlijk kunnen werken aan de diverse documenten, database? Een soort digitaal kantoor, coronaproof, dat dan weer wel.
Als er mensen actief mee gaan doen, kunnen we een telegram groep te maken, als dat gewenst is. Anders emailadressen uitwisselen.
Wat zijn jullie ideeën? Persoonlijk zou ik het graag zo professioneel mogelijk willen aanpakken.