VriendenPlek Promotie Team
VriendenPlek Promotie Team

VriendenPlek Promotie Team

47 Leden

Is het een idee om elke week een top 3 te maken van de posts met de meeste reacties en die per email te sturen naar alle leden. Zodat ze meer geneigd zijn om weer te gaan kijken op vriendenplek.

Hallo allemaal, zouden jullie mij in een privé chat even jullie emailadres kunnen sturen, maak ik jullie lid van google docs. Dit voor een ieder die dit wil natuurlijk.

Beste mensen,

Is het een idee om gezamenlijk op zoek te gaan websites en de daarbij behorende (email) adressen opdat we deze kunnen gaan benaderen? We komen allemaal op zoveel sites, daar moeten we toch een leuke database vanuit kunnen opmaken? Ik zelf heb wel wat emailadressen van de alternatieve beroemdheden waar ik mee mail, die zou ik ook eens kunnen benaderen, wellicht hebben anderen andere contacten.
Dit zouden we ook kunnen naar de officiële media kanalen/tijdschriften.
Is er iemand die een goed “officieel” persbericht kan schrijven en die ook daarin de nieuwe deeljevideo.nl in meeneemt.
Is het een idee dat we een account maken bij google, opdat we gezamenlijk kunnen werken aan de diverse documenten, database? Een soort digitaal kantoor, coronaproof, dat dan weer wel.
Als er mensen actief mee gaan doen, kunnen we een telegram groep te maken, als dat gewenst is. Anders emailadressen uitwisselen.
Wat zijn jullie ideeën? Persoonlijk zou ik het graag zo professioneel mogelijk willen aanpakken.

Ik heb een site gevonden waar je redelijk voordelig flyers kunt bestellen. Als ik er nou eens duizend bestel wie wil helpen ze te verspreiden?
https://www.drukwerkdeal.nl/nl..../producten/promotie/

Flyers drukken: Gratis & Snelle levering | Drukwerkdeal.nl
Favicon 
www.drukwerkdeal.nl

Flyers drukken: Gratis & Snelle levering | Drukwerkdeal.nl

Voordelig en snel flyers drukken om je doelgroep te bereiken. Veel afmetingen, afwerkingen en materiaalsoorten: daarmee laat je perfect flyers drukken!