Luisteren a.j.b. 15.min.

Het gaat om de garantie van het bestaansrecht van Rusland. De nazi's in Kiew moeten verdwijnen, want zolang zij daar zitten is het oorlog.

https://www.frontnieuws.com/ru....sland-sluit-de-mogel

Rusland sluit de mogelijkheid van een nucleair conflict niet uit! Medvedev - Frontnieuws
www.frontnieuws.com

Rusland sluit de mogelijkheid van een nucleair conflict niet uit! Medvedev - Frontnieuws

Als er een gevechtsvliegtuig van een NAVO-land naar Oekraïne vliegt, is dat een aanval op Rusland! Plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev heeft in een interview vragen van journalisten beantwoord over de crisis r

image

Poen, poen, poen, poen

“Een zwart-activistische elite verlangt een slavernijmuseum, bewustwordingscampagnes voor blanke Nederlanders over hun verwerpelijke rol in het slavernijverleden én een fonds van honderden miljoenen euro’s. Zo zou eindelijk een begin gemaakt worden met het herstel van de duistere nawerking van dat verleden. De heilsprofeten van deze eisen, hun slippendragers en wapenbodes bikkelen de geschiedenis af tot nog slechts de gefolterde zwarte slaaf resteert.”

Zo begint de achterflaptekst van het boekje ‘Je wordt zelf niet wit door anderen zwart te maken’.

Ik las het ik in één ruk uit.

Nooit eerder werden de lulverhalen van de herstelbetalingsindustrie zo goed gepareerd.

Kopen!

door Jan Dijkgraaf

image

De vrije pers in het Westen doet allang niet meer zijn kritische werk. Dan héb je eindelijk een journalist die dat doet en die zetten we in het gevang.

https://www.dagelijksestandaar....d.nl/politiek/kijk-b

Kijk! Baudet verdedigt Assange: 'Eindelijk een journalist die zijn werk doet!'
www.dagelijksestandaard.nl

Kijk! Baudet verdedigt Assange: 'Eindelijk een journalist die zijn werk doet!'

Video! Thierry Baudet neemt het op voor Julian Assange: 'De rest van de media zijn propagandisten, hij niet, en HEM zetten ze vast!'
3 d - Youtube

Over

Vrijheid van meningsuiting wordt vaak beschouwd als een integraal concept in democratieën. De vrijheid om zonder angst voor vervolging je mening te kunnen uiten staat expliciet vermeld in de Universele verklaring van de rechten van de mens en in het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.