Burgerlijke Ongehoorzaamheid
Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Burgerlijke Ongehoorzaamheid

52 Leden

https://nos.nl/artikel/2323486....-wereldleider-zucker

zoom in
Favicon 
nos.nl

zoom in

Volgens topman Mark Zuckerberg zijn er vier thema's rijp voor regulering, hij spreekt hier vandaag over met leden van de Europese Commissie.

Coronavirus - middel om China te destabiliseren...

Begin februari 2020: Het nieuwe coronavirus verspreidt zich snel. In China zijn al 11.221 gevallen geregistreerd. Om te voorkomen dat de ziekte zich verder verspreidt, heeft China meer dan 45 miljoen mensen in verschillende steden van de buitenwereld afgesloten. De WHO heeft een internationale noodsituatie op gezondheidsgebied uitgeroepen. Maar waar komt dit virus vandaan - is het natuurlijk ontstaan? Analist Peter König legt zijn twijfels uit...

In deze video laat ik de apparatuur zien waarmee ik werk als burgerjournalist. We hebben veel meer mensen nodig die steeds professioneler tewerk gaan om het werk te doen van de journalist. En dat is de macht te controleren en confronteren!
https://youtu.be/s9szPpyieOk

--> Australië: droogte en vuur gefabriceerd - vanwege “klimaatverandering”<--

Volgens toonaangevende media is de door de mens veroorzaakte klimaatverandering de oorzaak van de bosbranden in Australië. - Als je in plaats van mensen grote bedrijven zegt, die onder de dekmantel van een corrupte regering, rivieren omleiden voor hun frackingprojecten zodat het hele land opdroogt, zit je al dichter bij de waarheid ...

-My2GW4

Ten minste vier propaganda-posters zijn verschenen op Quraysh, een pro-ISIS media-outlet, die volgers aanspoort om "branden aan te steken" in bossen.
https://nypost.com/2019/11/06/....isis-urges-followers