Deel je nieuws redactie
Deel je nieuws redactie

Deel je nieuws redactie

13 Leden
13 w ·Vertalen

https://www.welingelichtekring....en.nl/natuur-en-mili

Maling aan klimaatakkoord: Dubbel zoveel olieproductie als afgesproken – Wel.nl
Favicon 
www.welingelichtekringen.nl

Maling aan klimaatakkoord: Dubbel zoveel olieproductie als afgesproken – Wel.nl

Maling aan klimaatakkoord: Dubbel zoveel olieproductie als afgesproken - wel.nl
14 w ·Vertalen

https://vriendenplek.nl/post/1....27436_quot-goslar-de

"Goslar - de ware toedracht": elke maand..
Favicon 
vriendenplek.nl

"Goslar - de ware toedracht": elke maand..

Goslar - de ware toedracht: elke maand in Dreamz World! https://dreamzworld.nl/over-ons/
15 w ·Vertalen

Bedankt voor de acceptatie in deze groep! De naam "Media" trok mijn belangstelling gezien het feit dat ik 34 jaar bij de Telegraaf en daarvoor bij de Nederlandse Dagbladunie gewerkt heb. Ik ben nu met pensioen, maar ik zit niet achter de geraniums en schrijf nog steeds artikels voor diverse magazines.

image
37 w ·Vertalen

https://www.telegraaf.nl/watuz....egt/2021130345/in-de

Vrijheid ooit zo vanzelfsprekend en 4 mei herdachten we de doden. Nu kunnen we een nieuwe treurnis toevoegen om te herdenken. Onze vrijheid. Mocht u de ilussie hebben dat u autonomie en vrijheid niet erger beperkt kon worden als het afgelopen helse jaar... dan maak u borst maar nat. Het vaccinatie paspoort. U weet wel voor het vaccin dat geen vaccin is maar u een lopende spike eiwit fabriek maakt. Die u een ziektebron voor ongevaccineerde maakt en uzelf niet beschermd tegen de wilde variant. Ja dat ongeteste, nog niet goedgekeurde experiment dat ze nu bij miljarden simpele zielen tegelijk testen. Met uiteraard alle onvoorziene mogelijke gevolgen. Die gevolgen waar als artsen er openlijk over praten ze in de psychiatrie gegijzeld worden door de overheid. Voor dat prikje dus krijgen we de nieuwe jodenster. Effectief uitgesloten van de maatschappij omdat u niet bereid ben om u lichamelijke gezondheid op te offeren om 0,15% van de populatie te beschermen nadat u afgelopen jaar al gedwongen ben u geestelijke gezondheid en financiële welvaart op te offeren.

Tja het kan raar lopen als infectie van het ' o zo gevreesde virus' het enigste redmiddel is om dit lot van uitsluiting te voorkomen of gedwongen te worden tot een expirimeneel prikje. Trieste tijden als je actief op zoek moet naar de natuurlijke variant in een 'pandemie' om aan de horror van de 'redding' en je regering te ontkomen.

Iemand covid in de aanbieding?

In deze gepolariseerde tijden is zelfs vrijheid omstreden geworden | Columns | Telegraaf.nl
Favicon 
www.telegraaf.nl

In deze gepolariseerde tijden is zelfs vrijheid omstreden geworden | Columns | Telegraaf.nl

Nog niet zo heel lang geleden was het overzichtelijk. Op 4 mei herdachten we onze gesneuvelden, terwijl we een dag later de vrijheid vierden die zij voor ons bevochten. Vrijheid was een universeel begrip waaraan vrijwel iedereen dezelfde associatie h

Hey wat leuk dat jullie willen mee doen Vlinder en Kimmie Venlo !