A bombshell finding implicates ALL recombinant vaccines in the DNA contamination scandal and requires urgent investigation https://www.arkmedic.info/p/wo....uld-you-like-plasmid
Ontdek boeiende inhoud en diverse perspectieven op onze Ontdek-pagina. Ontdek nieuwe ideeën en voer zinvolle gesprekken
A bombshell finding implicates ALL recombinant vaccines in the DNA contamination scandal and requires urgent investigation https://www.arkmedic.info/p/wo....uld-you-like-plasmid
police detective she revealed that 50% of the SIDS cases happened within 48 hours after a vaccine was given and about 70% of the cases happened within one week of a vaccine. https://vigilantnews.com/post/....former-major-city-po
REPORTAGE 🎥
Er komt steeds meer aan de oppervlakte dat filantropisch ingestelde miljardairs grote sommen geld steken in weermanipulatie met als doel het zonlicht op aarde te blokkeren in de veronderstelling daarmee de temperatuur te kunnen laten dalen. Maar alle partijen die er onderzoek naar doen hullen hun expertise in nevelen en willen niet kenbaar maken op welke schaal men bezig is met weermanipulatie. Ook bij de TU Delft loopt een groots onderzoek op dit vlak.
Ons interview met dr. ir. Coen Vermeeren kun je vinden hieronder of op onze 🕸️site: https://indepen.eu/weermanipul....atie-complot-of-real
“Klimaatverandering” is 60 jaar weermanipulatie. Het betaalt zich nu uit. (Deel 1/1
https://herstelderepubliek.wor....dpress.com/2024/11/1
Het blijkt eens temeer een tactiek die ene meneer Netanyahu tot in de puntjes beheerst..!! Zelfs de inval van Hamas op 7 oktober, draagt ALLE KENMERKEN en HET KARAKTER van deze strategie.. https://www.wanttoknow.nl/poli....tiek/valse-vlag-oper
NSC werkt aan wet herstel- en compensatieregelingen: ‘Nu nog onrechtvaardig en oneerlijk’
Nieuw Sociaal Contract (NSC) werkt aan een initiatiefwet voor uniforme herstel- en compensatieregelingen. Vandaag organiseert de coalitiepartij een top om met verschillende groepen over de invulling te praten. NSC-Kamerlid Sandra Palmen, initiatiefnemer van de top, wil gedupeerden, wetgevers, wetenschappers en uitvoerende organisaties samenbrengen: ‘Regelingen zijn nu nog onrechtvaardig en oneerlijk.’
Dat juist NSC met de initiatiefwet komt, ligt behoorlijk voor de hand. Partijleider Pieter Omtzigt was destijds één van de parlementariërs die de toeslagenaffaire aan de kaak stelden. Bij de top die vandaag plaatsvindt komen verschillende groepen samen en dit is volgens de partij cruciaal om gemaakte fouten in de toekomst te voorkomen.
De politieke partij NSC werkt aan een initiatiefwet voor uniforme herstel- en compensatieregelingen en organiseert daarom vandaag een top.
Een nieuwe wet moet primair werken voor de mensen voor wie die bedoeld is, zegt Palmen. Juist daarom is het wat haar betreft van groot belang dat ook gedupeerden aanwezig zijn die zelf te maken hebben gehad met herstel- en compensatieregelingen vanuit bijvoorbeeld toeslagen. 'Die groep is voor ons zo ontzettend belangrijk. Ik wil van hen horen wat ze nodig hebben om zich uiteindelijk hersteld en gecompenseerd te voelen.' Vandaag zijn ook wetgevers, wetenschappers en uitvoerende organisaties aanwezig. 'We willen alle verschillende perspectieven bij elkaar brengen.'
De vraag is nog of uniforme wetgeving voor herstel- en compensatieregelingen mogelijk is, gezien de grote variëteit aan producten die het betreft. De huidige herstel- en compensatieregeling is vaak ontwikkeld voor een bepaald doel. 'Dat is precies het probleem. Op dit moment zijn de regelingen met de beste bedoelingen gemaakt, maar zijn ze wel heel erg onrechtvaardig en oneerlijk.'
Het gevolg is volgens Palmen dat de mensen die daadwerkelijk gedupeerd zijn nog steeds achteraan staan en niet goed geholpen worden. 'Dat moet echt anders, terwijl er natuurlijk ook rekening gehouden moet worden met verschillende situaties.' Het is volgens haar vooral belangrijk dat er bepaalde basisbouwstenen worden gelegd. 'We willen een basis waar je op kunt variëren, maar die moet in ieder geval passen bij mensen. Dat is ontzettend belangrijk.'
Palmen is nog aan het bijkomen van het vertrek van haar partijgenoot Nora Achahbar als staatssecretaris Toeslagen en Douane, afgelopen vrijdag. 'Ik heb veel met haar gesproken. Ik ben er nog echt ontdaan van dat ze is weggegaan. Maar ze heeft een persoonlijke keuze gemaakt en daar moeten we ook respect voor hebben.' Palmen denkt niet dat nog zin heeft om de notulen van de ministerraad naar buiten te brengen. 'Ik kan mij niet voorstellen dat dat veel duidelijkheid zal bieden. Waarschijnlijk wordt niet alles woordelijk opgetekend.'
Achahbar heeft haar collega's volgens Palmen opgeroepen om te blijven strijden tegen onrecht. Palmen wil dat doen door als NSC op alle fronten zo effectief mogelijk te zijn, 'zowel van binnenuit als vanuit de Kamer.'
Inloggen zonder wachtwoorden, hoe dan?!
Hoewel we steeds bewuster bezig zijn met het verzinnen, beheren en beveiligen van onze wachtwoorden, blijven ze een zwak punt in de beveiliging van onze accounts. Daarom stevenen we af op een wachtwoordloze toekomst. En die is dichterbij dan je denkt!
Toen je vroeger een account aanmaakte op een dienst zoals Hyves of Hotmail, dacht je nog niet zo lang na over een wachtwoord. Je koos één keer een makkelijk te onthouden reeks van letters en plakte er wellicht een cijfer bij. Wachtwoorden als ‘Kees123’ kennen we allemaal nog wel. Je gebruikte vaak namelijk ook nog eens dat wachtwoord op álle sites. Inmiddels weten we dat dit niet meer voldoende is.
Tegenwoordig zijn er wachtwoordmanagers die lange en ingewikkelde wachtwoorden maken voor elke site en opslaan. En als we zelf wat moeten verzinnen, gebruiken we wachtzinnen die we makkelijk kunnen onthouden. Ook is het mogelijk om een extra laag beveiliging in te stellen via two factor authentication (2FA), ook wel tweestapsverficatie. Of zelfs meerdere lagen met meervoudige verificatie.
Door al deze acties wordt inloggen steeds een stukje ingewikkelder en het originele probleem is nog niet opgelost: wachtwoorden blijven de zwakste schakel in onze beveiliging. Dat moet beter kunnen, en daarom wordt er hard gewerkt aan een toekomst zonder wachtwoorden.
Dat klinkt als een utopie, en ook een beetje spannend. Want hoe moet het dan wel als we geen wachtwoord meer gebruiken? Het goede nieuws is dat inloggen in de toekomst zowel simpeler als veiliger werkt. En waarschijnlijk gebruik je de nieuwe inlogmethodes al dagelijks.
Alles draait namelijk om meervoudige verificatie, waarmee je verschillende vormen van verificatie combineert. Dat gaat altijd om een combinatie van iets dat je weet, iets dat je bent en iets dat je hebt.
Tegenwoordig worden deze vormen van verificatie meestal bovenop het wachtwoord gebruikt. In de wachtwoordloze toekomst haal je het wachtwoord eronder weg en houd je de rest over.
Om dat praktisch te regelen worden zogenaamde passkeys geïntroduceerd. Microsoft, Google en Apple werken samen om je via deze technologie overal veilig wachtwoordloos te laten inloggen.
Passkeys zijn digitale sleutels die worden opgeslagen op je smartphone. Met deze passkeys kun jij je identiteit verifiëren door gebruik te maken van de technologie in je smartphone, zoals de vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning. Je hoeft dus niets te onthouden om te bevestigen dat jij het bent.
Toch heb je op deze manier direct twee vormen van beveiliging te pakken: jij bent als het goed is de enige die toegang tot je smartphone hebt en daar bovenop is jouw unieke vingerafdruk of gezicht nodig. Ook mooi is dat een passkey alleen op de website werkt waar jij de sleutel hebt aangemaakt, waardoor deze technologie een sterk middel tegen phishing is.
In de praktijk zal inloggen via passkeys nauwelijks anders voelen dan een wachtwoordmanager die voor jou je opgeslagen wachtwoorden invult. Behalve als je op een pc of op ander apparaat wil inloggen dat geen biometrische data kan lezen. Dan moet je een QR-code scannen via de camera op je smartphone.
Voordat het zover is, moet er nog wel veel gebeuren. Alle apparaten, apps, websites en diensten moeten eerst nog leren om met passkeys om te gaan. iPhones met de nieuwste update kunnen dat al, en Google is aardig op weg om Android klaar te stomen. De compleet wachtwoordloze toekomst laat dus nog eventjes op zich wachten, maar er wordt druk aan gebouwd!
Bereid je voor, op deze dag liggen er centimeters sneeuw.
Voor liefhebbers van winterweer zijn er goede vooruitzichten: deze week wordt fris, guur en mogelijk wit. Volgens Weeronline krijgen we te maken met neerslag en kou, en op sommige plekken kan sneeuw zelfs blijven liggen.
Maandag blijft het weer nog tamelijk rustig met droge perioden en temperaturen tot maximaal 8 graden. In delen van het land kan de zon nog doorbreken. Maar vanaf dinsdag verandert het weerbeeld drastisch wanneer een neerslaggebied vanuit Engeland over Nederland trekt.
Meteoroloog Berend van Straaten geeft aan dat de sneeuwval vooral in het noorden zal beginnen, maar ook steden als Utrecht en Nijmegen kunnen een witte laag verwachten. “Als het hard genoeg sneeuwt, kan het op sommige plekken blijven liggen,” aldus Van Straaten.
Hoewel Buienradar eerder waarschuwde voor een mogelijke storm op dinsdag, lijkt de situatie mee te vallen. In de kustgebieden en het zuidwesten worden windstoten tot 75 kilometer per uur verwacht, maar van een echte storm is voorlopig geen sprake.
Woensdag tot en met vrijdag belooft bijzonder koud te worden, met vooral in het binnenland kans op flinke sneeuwval. Dit kan leiden tot de eerste witte straten van het seizoen. In de nachten is de kans op sneeuwdek groter, terwijl de kustregio’s waarschijnlijk vooral regen zullen zien.
Vanaf volgende week vrijdag lijkt de winterpret alweer afgelopen. Warme lucht trekt dan ons land binnen en zal de sneeuw geleidelijk veranderen in regen. Toch is er voor het binnenland nog een kleine kans op natte sneeuw bij het begin van de neerslag.
Van Straaten besluit: “De intensiteit van de sneeuwval is cruciaal. Het binnenland maakt de meeste kans op een tijdelijke winterse aanblik, vooral ’s nachts.”