Hoi hoi .ik ben niet van Facebook af gegooid dus ik hoop dat ik hier welkom ben. Ben wel gecensureerd door familie en mijn kinderen die overstuur raakte door mijn niet mee gaan in het prik verhaal. Heb wel eens wat gedeeld op Facebook maar niet vaak. Had Twitter voor mijn eigen ruimte zeg maar maar het bleek dat een van mijn zoons mij onder fake account volgde op Twitter. Hij bleek kwaad te zijn geworden en kon niet zeggen voor poos omdat dan zijn volgen van mij onder fake name e.d uit zou komen. Voelde zijn boosheid. Heb op gegeven moment hem geconfronteerd en hij ging praten en het hele verhaal kwam maar buiten. Ik heb hem gezegd dat ik hem nooit geaccepteerd had als Twitter vriend omdat ik dat gescheiden wilde houden, meer mezelf kon zijn en zeggen wat ik dacht zonder iemand verder te kwetsen. Vindt het eng om mijn mening te geven. Ben een vrouw van 62 en dat gewoon niet gewend te doen. Maar er gebeurd zoveel onrecht en erge dingen dat ik wel moest gaan delen...dit is mijn verhaal over sociale media...

Sinds vorig jaar december echt geen fabook meer heerlijk rustig, Messenger eraf gegooid en ook recent Telegram. ik heb nu vriendelplek, Gettr en Signal, tevreden tot zover. vind het soms alleen moeilijk om dingen te delen omdat mij vrienden, vriendeplek niet kennen en niet durven over te stappen en van Gettr hebben ze al helemaal nooit van gehoord. hoezo vastgeroest. Youtube vermijd ik zoveel mogelijk en gebruik BitChute. Liefst gaat whatsapp er ook af en gebruik ik alleen Signal, maar ook hier geld het zelfde en ik heb ook nog eens klanten die hebben alleen Whattsapp dus dillema. Meerdere malen oproepen gedaan maar zonder resultaat.

Ik heb sinds vorig jaar augustus 19 X een ban gehad op FB omdat ik schrijf over Covid en andere dingen zoals klimaat hoax wat mij het meeste opvalt is dat mensen die het niet met je eens zijn ( Gevaccineerden of mensen uit linkse hoek) de enige manier zien om hun discussie te "winnen" wel uitdelen maar incasseren ho maar ! FB in een links bolwerk wat meewerkt aan het huidige klimaat en NWO om alleen hun narratief te vertegenwoordigen. In bezwaar gaan helpt niet dus dat is een schijn beoordeling.

Om dit

Gekopieerd bericht.
Iets om over na te denken ....

Van alle vaccinaties die ik in mijn leven heb gekregen: Tetanus, Rodehond, Mazelen, Bof, Polio, Hepatitis en TBC;

Nog nooit heb ik zoveel verwarring meegemaakt over een vaccin dat zegt dat ik een masker moet dragen en me sociaal moet distantiëren, ook al ben ik volledig gevaccineerd. Blijkbaar kan ik het virus nog steeds oplopen of verspreiden, ook al ben ik volledig gevaccineerd.

Ik heb me nooit dubbel hoeven laten vaccineren en ben nooit door instanties omgekocht om me te laten vaccineren om een auto, geld of andere prijzen te winnen.

Ik hoefde me nooit zorgen te maken over hartproblemen en/of bloedklonters en DOOD als bijwerking.

Ik ben nooit veroordeeld omdat ik me niet liet vaccineren.

Ik ben nooit gediscrimineerd als het ging om reizen of andere reguliere diensten.

De vaccins die ik hierboven opsomde, hebben me nooit gezegd dat ik een slecht persoon was omdat ik ze niet nam of omdat ik ze nam.

Ik heb nog nooit een vaccin gekend dat de relatie tussen een familielid of goede vriend bedreigt.

Ik heb nog nooit geweten dat een vaccin voor politieke doeleinden werd gebruikt, en ik heb nog nooit geweten dat een vaccin werd gebruikt om kinderen over te halen gratis ijs te eten.

Ik heb nog nooit een vaccin iemands broodwinning, baan, school, enz. zien bedreigen.

Ik heb nog nooit een vaccin gezien waarbij de toestemming van een twaalfjarige voorrang heeft boven die van de ouders.

Na alles wat ik heb gezegd, kan iemand mij vertellen waarom ik een samenzweringstheoreticus, ongeschoold en onvoldoende onderzocht ben omdat ik niet bereid ben dit vaccin te nemen? UNTIL de klinische proeven zijn voltooid in ten minste twee jaar.

Na alle vaccins die ik hierboven heb opgesomd, heb ik nog nooit een vaccin gezien dat een samenleving zo discrimineert, verdeelt en veroordeelt als dit vaccin.

Zoveel informatie wordt gecensureerd, gewist en van het internet verwijderd.

Veel artsen en wetenschappers worden gecensureerd en het wordt hun verboden zich uit te spreken of legitieme vragen te stellen wanneer wat is toegestaan of niet is toegestaan, nergens op slaat.

Mensen nemen dit vaccin met DOOD als bijwerking om hun vrijheid terug te kopen (wat vanaf het begin hun mensenrecht was. Ze zijn het nooit kwijtgeraakt) NIET om te voorkomen of zich te beschermen tegen een virus. Omdat het niet werkt.

Mensen die dubbel gevaccineerd zijn, krijgen het virus en sterven er toch aan. Serieus. Kun je dat nog eens lezen?

Dit is echt een krachtig vaccin. Het doet al die dingen die ik noemde, en toch? Het doet niet wat alle andere vaccins die ik eerder noemde wel moeten doen, namelijk COVID bestrijden, een virus met een natuurlijk genezingspercentage van 99%, dankzij ons geweldige immuunsysteem!

Als je niet opkomt voor keuzevrijheid, dan ben je op geen enkele manier bezig om dit land terug te brengen naar de normaliteit.

U bevordert een samenleving die verdeeldheid zaait. U onderwerpt mensen aan een tweederangs bestaan en steelt de vrijheid van uw eigen toekomst en die van uw kinderen.

Voel je vrij om te kopiëren en te herdistribueren!

en...........DENK NA of lees het nog eens !

image

Ik ben al een aantal keren geblokkeerd omdat ik dit geplaatst had. En dan zeggen ze dat het bericht niet klopt, dus volgens de factcheckers liegt de staatscourant ???

image