Om dit

Gekopieerd bericht.
Iets om over na te denken ....

Van alle vaccinaties die ik in mijn leven heb gekregen: Tetanus, Rodehond, Mazelen, Bof, Polio, Hepatitis en TBC;

Nog nooit heb ik zoveel verwarring meegemaakt over een vaccin dat zegt dat ik een masker moet dragen en me sociaal moet distantiëren, ook al ben ik volledig gevaccineerd. Blijkbaar kan ik het virus nog steeds oplopen of verspreiden, ook al ben ik volledig gevaccineerd.

Ik heb me nooit dubbel hoeven laten vaccineren en ben nooit door instanties omgekocht om me te laten vaccineren om een auto, geld of andere prijzen te winnen.

Ik hoefde me nooit zorgen te maken over hartproblemen en/of bloedklonters en DOOD als bijwerking.

Ik ben nooit veroordeeld omdat ik me niet liet vaccineren.

Ik ben nooit gediscrimineerd als het ging om reizen of andere reguliere diensten.

De vaccins die ik hierboven opsomde, hebben me nooit gezegd dat ik een slecht persoon was omdat ik ze niet nam of omdat ik ze nam.

Ik heb nog nooit een vaccin gekend dat de relatie tussen een familielid of goede vriend bedreigt.

Ik heb nog nooit geweten dat een vaccin voor politieke doeleinden werd gebruikt, en ik heb nog nooit geweten dat een vaccin werd gebruikt om kinderen over te halen gratis ijs te eten.

Ik heb nog nooit een vaccin iemands broodwinning, baan, school, enz. zien bedreigen.

Ik heb nog nooit een vaccin gezien waarbij de toestemming van een twaalfjarige voorrang heeft boven die van de ouders.

Na alles wat ik heb gezegd, kan iemand mij vertellen waarom ik een samenzweringstheoreticus, ongeschoold en onvoldoende onderzocht ben omdat ik niet bereid ben dit vaccin te nemen? UNTIL de klinische proeven zijn voltooid in ten minste twee jaar.

Na alle vaccins die ik hierboven heb opgesomd, heb ik nog nooit een vaccin gezien dat een samenleving zo discrimineert, verdeelt en veroordeelt als dit vaccin.

Zoveel informatie wordt gecensureerd, gewist en van het internet verwijderd.

Veel artsen en wetenschappers worden gecensureerd en het wordt hun verboden zich uit te spreken of legitieme vragen te stellen wanneer wat is toegestaan of niet is toegestaan, nergens op slaat.

Mensen nemen dit vaccin met DOOD als bijwerking om hun vrijheid terug te kopen (wat vanaf het begin hun mensenrecht was. Ze zijn het nooit kwijtgeraakt) NIET om te voorkomen of zich te beschermen tegen een virus. Omdat het niet werkt.

Mensen die dubbel gevaccineerd zijn, krijgen het virus en sterven er toch aan. Serieus. Kun je dat nog eens lezen?

Dit is echt een krachtig vaccin. Het doet al die dingen die ik noemde, en toch? Het doet niet wat alle andere vaccins die ik eerder noemde wel moeten doen, namelijk COVID bestrijden, een virus met een natuurlijk genezingspercentage van 99%, dankzij ons geweldige immuunsysteem!

Als je niet opkomt voor keuzevrijheid, dan ben je op geen enkele manier bezig om dit land terug te brengen naar de normaliteit.

U bevordert een samenleving die verdeeldheid zaait. U onderwerpt mensen aan een tweederangs bestaan en steelt de vrijheid van uw eigen toekomst en die van uw kinderen.

Voel je vrij om te kopiëren en te herdistribueren!

en...........DENK NA of lees het nog eens !

image