Katten
Katten

Katten

32 Leden
Marjon  Heeft nieuwe fotos toegevoegd aan Vosje
2 jr

Dag lieve Sociaaltjes. Even voorstellen. Dit is de poes van mijn oudste dochter. Ze heet Vosje en is een Oosterse Korthaar, bruin/zwart van kleur als een bruine Havanna sigaar. Ze is 13 jaar en komt uit het dierenasiel van Amsterdam.
Vosje is meer dan 3 weken bij mij geweest doordat mijn dochter naar Berlijn ging met haar vriend voor een leuke vakantie. Helaas klikte het weer niet met mijn poes Sushi. Sinds donderdag is ze in ieder geval weer thuis.

image
image
image

Mijn zwarte katje Phoebe

image
image
image
image
+16

Hahaha zo grappig...

https://youtu.be/a_IA-8nQ4FY

Mijn allerleifste Molly....

Molly was mijn soulmate. Wij voelden elkaar aan en vormden een symbiose met elkaar. Wanneer ik depressief was, kwam zij op mij liggen en begon te spinnen en in me te kneden. We hadden gewoon een spirituele band met elkaar die alles overschreed.

Molly was de speciaalste poes ter wereld. Helaas is zij vorig jaar op Tweede Paasdag overleden na een vreselijke lijdensweg, nadat zij vergiftigd was doordat zij van mijn Yucca at, waarvan ik niet wist dat die giftig zijn voor katten.

Ik heb meer dan een week gestreden voor haar leventje, zij was zo ziek en wilde niet meer eten en drinken.

De rest van het verhaal zal ik jullie besparen, maar zij heeft de mooiste uitvaart gekregen , net als bij een mens, in een aula, met kaarsen en muziek erbij!

Zij zal nooit vergeten worden.

Lieve Molly, ik hou heel veel van jou wijffie, en je zit voor altijd in mijn hart

image
image
image
image

Dag lieve mensen, ik wil mijn poes, Sushi, even voorstellen. Ze werd, op 14-07-2019, 18 jaar. Deze lieve foto is een paar jaar oud, maar vind ik één van de leukste. Een heel fijne dag. :heartbeat:

image