Maatschappij
Maatschappij

Maatschappij

21 Leden
3 w ·Facebook

https://www.facebook.com/10007....0780387071/videos/36Bewaren en/of opslaan. Zodat we H.d Jonge ermee rond zijn oren kunnen slaan.

5 w ·Youtube

5 w ·Youtube

Met dank aan Paul de Haeck

Laten we meteen ter zake komen.

Het Covid Experiment verwijst naar het gebruik van de "Covid Pandemie" om een ​​Wereldwijde, Bio-Surveillance Politie Staat in te voeren. Dit is geen theorie - dit is al voor een groot deel gebeurd en de situatie verslechtert niet alleen, maar in een sneller tempo.

De weinige vrijheden die het leven van miljarden mensen heeft verlamd. Allemaal "gerechtvaardigd" via gemanipuleerde statistieken als excuus voor het onmenselijke beleid van hen die zelf zo vaak vrijstellen van hun eigen regels.

De wereld is nu een plaats waar zelf gedefinieerde democratieën met geweld iedereen kunnen sluiten, kunnen mogelijk en financieel kunnen ruïneren kunnen censureren die het niet eens is met het geven van totale controle over hun leven en dat van hun gezinnen aan een Politieke Klasse die zichzelf ziet als hun "Heersende" Klasse.

Deze zogenaamd "vrije" naties willen volledige heerschappij over hun bevolking - van uw zaken tot uw lichaam - in een mate die veel pre-Covide Dictaturen niet hebben toegegeven.

Op het moment van schrijven ( augustus 2021 ) gaan we al een nieuw stadium in - Een Wereldwijde Medische Apartheid, georkestreerd door Globalistische organisaties en die grotendeels ongekozen, en ongehoord zijn, voor zover het de Miljarden mensen betreft wiens levens zij hebben onderbroken, beschadigd meer.

Wat uw mening ook is, niets van het bovenstaande is een samenzweringstheorie. Het is slechts een korte, beperkte samenvatting van wat openlijk is toegegeven, en in sommige gevallen zelfs over opgeschept, door de Politieke en Financiële Elite zelf.

De naam van deze site is een verwijzing naar het verband tussen de Code van Neurenberg en Covid-19. De Neurenberg Code werd gecreëerd in de nasleep van de gruwelijke Nazi / As-Macht experimenten op mensen die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit was om te zien dat regeringen voorbereiden waren een publieke verbintenis om te voorkomen dat medische procedures, een grove schending van de mensenrechten, in de toekomst ooit nog plaatsvinden.

Het Covid-experiment is de meest en flagrante schending van de code van Neurenberg die men zich kan voorstellen...

David Icke: Hoe “ze” een plandemie hebben gecreëerd – Nederlands ondertiteld https://hetanderenieuws.nl/dav....id-icke-hoe-ze-een-p

image