1 w

Ik ben PRO-GEZONDHEID, jij ook? VRAAGSTELLING VACCINVEILIGHEID
Ik ben PRO-HEALTH, een beschermer van kinderen en verdediger van het onvervreemdbare recht van mensen op gezondheidsvrijheid en vrijheid van meningsuiting.

Dit is een nieuwsbericht uit 2008 dat sterke financiële banden onthult tussen vaccinpromotors en vaccinfabrikanten: CBS News - Hoe onafhankelijk zijn vaccinverdedigers? (ook bekend als "Vaccins en Autisme Belangenconflict" Die informatie werd enkele jaren geleden onthuld, dus waarom besteden mensen hier niet hun volledige aandacht aan en twijfelen ze aan de veiligheid van vaccins omwille van hun kinderen?..
https://rebelsiren.wordpress.c....om/2019/03/13/i-am-p

‘We leven omdat we voortdurend doodgaan’

Meestal sterven lichaamscellen een stille, geprogrammeerde dood; soms barsten ze als een ballon terwijl ze luidkeels immuuncellen om hulp vragen. Biomedicus Vishva Dixit ontrafelt de onderliggende processen van celdood. Voor zijn onderzoek ontving hij de Dr. A.H. Heinekenprijs voor de Geneeskunde. Lees meer.

https://www.newscientist.nl/bl....ogs/we-leven-omdat-w

image

Sneller van pijn af? Slik pijnstillers liggend op je rechterzij

Zie je scheel van de hoofdpijn of weet je niet waar je het moet zoeken door menstruatiepijn? Dan wil je dat een pijnstiller zo snel mogelijk werkt. Dat dachten Amerikaanse onderzoekers waarschijnlijk ook. Ze onderzochten met een computermodel de opnamesnelheid van medicijnen in de maag bij verschillende lichaamshoudingen. Hun advies: neem de pijnstiller liggend op je rechterzij. Meer hierover lees je onderstaand artikel.

https://www.newscientist.nl/ni....euws/sneller-van-je-

image

Over

'Wetenschap' is slechts nauwkeurige waarneming vanuit een bepaald standpunt. Waarheid is wat anders. In deze groep worden de standpunten nader bekeken