Hoe Globalisten van Plan zijn om Technologie en Armoede te Gebruiken om de Massa -nog meer- tot Slaaf te Maken - Deel II

De tralies die je niet kan zien, proeven, horen, ruiken, aanraken

.

In Rusland heeft Vladimir Poetin de Yarovaya-wetten die hij in 2016 heeft ondertekend in werking gesteld. Alle digitale gegevens van telefoongesprekken tot e-mails worden nu geregistreerd en minimaal zes maanden door de overheid opgeslagen voor toegang door die overheid, dit omvat ook Facebook- en Twitter-berichten. De bloggerswet van 2014 vereist ook dat een blogger met meer dan 3000 volgers in een overheidsdossier wordt geplaatst en dat ze niet anoniem kunnen blijven. Alle bedrijven die een openbaar Wi-Fi-netwerk gebruiken zijn wettelijk verplicht om gebruikers te identificeren met een ID die ook minstens zes maanden wordt bewaard.

Het Russische FISA-achtige surveillancenetwerk is enorm, maar toch lijken veel mensen in de vrijheidsbeweging deze realiteit te negeren met misplaatste Poetin-aanbidding. Ook Rusland wordt sterk beïnvloed door internationale financiers.

Goldman Sachs en JP Morgan zijn de grootste investeringsbanken in het land. Hun centrale bank werkt nauw samen met het IMF en de BIS. Het Kremlin heeft in het verleden gepleit voor een wereldwijde munt gecontroleerd door het IMF en Poetin geeft in zijn eigen biografie 'First Person' toe dat hij al sinds hij president van Rusland werd bevriend was met de New World Order-verkoper Henry Kissinger. De Russische minister van Buitenlandse Zaken bekritiseerde recentelijk de VS in een toespraak tot de algemene vergadering van de VN over haar 'aanvallen' op de 'internationale orde', waaronder het ondermijnen van de Wereldhandelsorganisatie en wereldwijde afspraken over klimaatverandering.

'Big Data'

Met het bovenstaande in het achterhoofd, zou het niemand moeten verbazen dat Rusland meespeelt met globalistische inspanningen om elke levende persoon te identificeren en te volgen. Het zou ook geen verrassing moeten zijn dat Donald Trump, omringd door globalisten in zijn eigen kabinet, middels zijn administratie FISA-bewaking voortzet en uitbreidt.

Aan het begin van 2018 ondertekende Trump een wetsvoorstel waarin de garantieloze FISA-massasurveillance van de Amerikaanse bevolking door de National Security Agency werd vernieuwd. Leidende democraten steunden de actie volledig. Ondanks alle recente retoriek van Trump tegen FISA, is het de Trump-administratie die de voortzetting van FISA mogelijk maakt.

Grote sociale-mediabedrijven werken van ganser harte samen met massasurveillance, omdat zij regelmatig persoonlijke gegevens delen met overheden over de hele wereld. Facebook zag alleen al in 2017 meer verzoeken van de overheid om gegevens dan voorheen, met een toename van meer dan 30%, en de aard van het merendeel van deze gegevensuitwisseling is niet openbaar, het recente Facebook-schandaal spreekt echter boekdelen. Dit is een reden waarom we verbaasd zouden moeten zijn over de recente conservatieve woede over discriminatie op sociale media, het is alsof persoonlijke vrijheidsactivisten worden misleid met omgekeerde psychologie zodat ze zelf ongehinderde deelname aan mediasites eisen die hen bespioneren. Waarom zou iemand zich nog aanmelden voor zulke websites?

Waar Gaat Dit Allemaal Naartoe?

Hoe vertaalt de combinatie van armoede en digitale surveillance zich in tirannie? Het Chinese programma voor sociale kredietwaardigheid is het antwoord. Het systeem is gebaseerd op het idee van "het behouden van vertrouwen", maar van wie is het vertrouwen? Welk vertrouwen? Op wie of wat? Het vertrouwen in de overheid natuurlijk.

Dat vertrouwen wordt gemeten met behulp van een sociaal-kredietscore die wordt bijgehouden over het leven van een burger middels een puntensysteem dat beloont en bestraft. Gestraft gedrag omvat van alles; van het niet op tijd betalen van belastingen, roken in niet-roken gebieden, verkeersovertredingen, drugs - en alcoholgebruik tot het publiceren van zaken op internet waarvan de machthebbers het afkeuren. Wie positief scoort, krijgt makkelijker toegang tot leningen, banen, woningen, goede scholen voor de kinderen enz.; meer bewegingsvrijheid. Wie minder goed scoort krijgt sancties opgelegd die de bewegingsvrijheid indammen en die kunnen verregaand zijn. In Europa zullen ze het 'basisinkomen' noemen of iets dergelijks.

China, evenals India, is representatief voor het eindspel voor het globalistische ideaal voor beschaving. Door massale economische strijd die leidt tot afhankelijkheid van overheidswelzijnsprogramma's en werkgelegenheidskansen, kunnen maar weinig burgers het zich veroorloven om op de zwarte lijst te worden gezet. Het sociale-kredietsysteem van China en India creëert een omgeving waarin elke actie van de kant van de burgers wordt gevolgd en vervolgens wordt "beoordeeld" voor acceptatie of consequenties. Dit omvat hoe mensen attitudes tegenover de overheid zelf uiten. Vanzelfsprekend is dit het ultieme besturingsmechanisme, vergelijkbaar met de Cheka die Lenin en Stalin in Rusland na de Bolsjewistische Revolutie hebben opgetuigd of de Stasi-praktijken in de DDR, maar dan nu op een enorme digitale schaal.

https://mobile.abc.net.au/news..../2018-09-18/china-so

China is razendsnel aan het urbaniseren, voor een land als China op zich niet slecht, er schuilt echter een schaduwkant, een hele zwarte. Aan de hand van voortschrijdende technologie verworden steden nog meer dan voorheen wat ze toch al zijn, open gevangenissen; the brave new world, een digitale dictatuur.

https://www.ad.nl/buitenland/2....3-miljoen-chinezen-m

Dit is de reden waarom massale digitale bewaking een monster is, ongeacht of iemand de wetten overtreedt of niet, een monster dat te groot is om te zien; de onzichtbare 'god'. Het geeft de overheid de macht om gedrag te dicteren en te vormen door zelfcensuur te implementeren in plaats van mensen met direct geweld te dwingen. Het is tirannie afgedwongen op een minder voor de hand liggende manier; een gevangenis waarin de gevangenen zelf de kettingen, de sloten en de tralies onderhouden en in stand houden; gelijk religie. Individuen durven namelijk niets te doen buiten de collectieve normen uit angst dat het als sociaal-negatief kan worden geïnterpreteerd want leidt tot straf.

Straf kan onder meer bestaan ​​uit minder snel of geen toegang tot een lening, niet meer mogen solliciteren voor bepaalde (overheids)functies, de internetverbinding/snelheid aan banden leggen, kinderen de toegang tot betere scholen ontzeggen, minder tot geen toegang tot de woningmarkt, noem maar op, de opties zijn legio. Kortom, minder tot minimale bewegingsvrijheid. Het kan eveneens leiden tot het verlies van toegang tot de economie zelf en wanneer de meeste mensen van salaris tot salaris leven, kan dit zelfs de dood betekenen, zowel mentaal als fysiek. Met name de mentaliteitsverandering is waar het de machten achter de globalisten om te doen is met de intentie om daarmee te komen tot het transhumanisme: the rise of the machines.

.

Ref.

'How Globalists Enslave The Masses'

'The Completion Backwards Principle'

Gerelateerd:

De Mensentuin

https://www.facebook.com/group....s/FeitofFictie/perma

"Slavernij : Mensen Houden, Toen en Nu"

https://www.facebook.com/group....s/561681094020554/pe

"Geruisloze Wapens & Stille Oorlogen; Onzichtbare Manipulatie"

https://www.facebook.com/group....s/561681094020554/pe

"Planeet Aarde - Een Slavenkolonie"

https://www.facebook.com/group....s/561681094020554/pe

"De Opmars van de Machines"

https://www.facebook.com/group....s/561681094020554/pe

image