Kimmie Venlo deelde een post  
2 jr

Zij gaat daar de volgende decennia mee bezig zijn als who en hoer koopmans hun kop hadden gehouden hadden we gewoon een zwaar griepjaar gehad en nu de laatste restjes natuurlijke immuniteit opgebouwd. Een gezonde economie die de zorg kon betalen en geestelijk gezonde bevolking met al hun natuurlijke groeps immuniteit voor voorgaande virussen nog intact waardoor baby’s en oudere beschermend waren. Nee de regering kaapt het voor controle en onteigening onder druk van het grootkapitaal wiens belangen ze al vele vele jaren behartigen, media gebruikt het omdat sensatie verkoopt en weet dat ze gelul en angsporno verkopen en koopmans duivels k.. weet dat als uitkomt waar het echt vandaan komt haar kop en die van vele virologen werkzaam in bsl -4 labs rolt en zo een onderzoek wederom verboden word. Haar natte droom komt waar want ipv Puppies mag ze nu op baby’s expirimenteren en is genetische manipulatie toegestaan. Wat kkkkkkkk niet beseft is dat de opties nu idd eindeloos zijn maar de schade ook. Godcomplex door waanzinnige wetenschappers zonder empatisch vermogen of enige barmhartigheid. Machtswellustelingen die wetten gewoon aan de kant schuiven, artsen die het geen reet boeit of hun patiënten een keus krijgen over hun leven, politie die je slaat en bedreigt als je van grondrechten als vrijheid van meningsuiting of demonstratierecht gebruik maakt, journalisten en redacteuren die bewust leugens verkopen omdat hun beslissen wat de weg is uit dit drama, een gezondheidsorganisatie die medicijnen die al 50 jaar veelvuldig bij mens en dier op grote schaal gebruikt worden verbied terwijl er meer als 65 perr revieuwd studies zijn die aantoonbare verlaging van het sterftecijfer laat zien, een kamer die klapt voor de zorg maar weg rent als er over salarisverhoging word gesproken, geen investeringen in de zorg maar wel in handhaving, kabinetsleden die aantoonbaar liegen maar geen kamer die dat afstraft, een bewuste demissionaire status en en en rot toch op man met heel deze poppenkast. Maar als je je mond opentrekt ben jij de wappie. Als je uitgesloten word mag je geen vergelijking trekken maar de texten in de krant zijn 1 op 1 vergelijkbaar. Je msg volgens je medemens hun moraal geen gebruik meer maken van de zorg maar wel worden al je rekeningen duurder omdat heel onze economie uitgekleed word door hun medewerking! Val toch allemaal hartstikke dood Met je spuitjes en waanzin. 🖕🏽Fuck je expirimentele gen therapie en je kabinet dat van leugens, bedrog, Europese belangen en ego’s die zijn vergeten dat ze daar voor het nederlandse volk zitten. Die denken dat het okay is om voor het psychologische effect maskers te verplichten die mensen hun indentiteit ontneemt. Die denken dat 10000 gewonen levensjaren van covid opweegt tegen de miljoenen levensjaren die nu verloren gaan. 26% van onze studenten wil dood /slapen en nooit meer wakker worden!!!!!!

Gaat het nog volgzame zelfvergiftigers met je 2g ik doe mee. Met je dwang voor prikken die als ze werkten niet voor 50+% gevaccineerde in het ziekenhuis lagen. Stop met leven om jezelf in leven te houden. Wtf van mij part stop je met ademen. I dont care! Ben ik een egoist?? Van mijn part ben ik een moordenaar?? Van mijn part! Ik ga toch mijn leven niet opofferen voor die van een ander! En die van de kids al helemaal niet! 99,8% ifr mafketel die het pad en realisme helemaal kwijt zijn!

Meer als 80% heeft die spuit genomen. Normaal is 60% immuniteit genoeg om de zwakke in de samenleving te beschermen. Jij heb dit laten ontstaan! Maar ik ben de gek en egoïstisch? Jij spuitgraag slaafje ben gewoon een ras echt schijterige nsb’er die heel zijn zelfdenkende vermogen is verloren. Nutteloze eters idd. Kom maar op met die uitdunning. Maar ik ga mijn huid duur verkopen. Als er dan wetteloosheid heerst dan 2 kanten op. Bring it on.

3 jr

Kwakzalver Marion Koopmans geeft toe dat haar links-globalistische clubje 'wetenschappers' zo goed als niks weet over het SARS-CoV-2 virus. Het is onbegrijpelijk dat deze Faucistische Appartsjik van de Chinese Communistische Partij nog steeds door velen serieus genomen wordt.