PietIJsselstein deelde een post  
2 jr

ANATOLA de trol??
Ook hier alweer.....

2 jr

Beste Anatole Sala , pas je even op tegen wie je wat zegt? Niet handig om persoonlijk te worden!
En mijn mail box staat open en te wachten!
==

Inmiddels heb je bijna twintig reacties geplaatst waar je Het Andere Nieuws beticht .
Hier even een stukje uit je laatste reactie ( zie: https://hetanderenieuws.nl/com........pleetdenkers-het ) . “U wordt misleid door het zogenaamde ANDERE NIEUWS dat de enorme beerput die het fundament van de Great Reset is, behouden wil.
Het ANDERE NIEUWS is in het leven geroepen om de ‘wakkere’ geesten op het internet te vangen en weg te houden van zogenaamde zwangerschapsafbreking.
Een wet die de naam draagt van het GEVOLG van van wat ze werkelijk BEOOGD.
Als de machthebbers tolereren dat u in 50 jaar tijd anderhalf miljard ongeborenen naar de slachtbank breng louter omwille hun populariteit dan zijn ze tot alles in staat”.

Graag doen wij je een voorstel, éénmalig en bij hoge uitzondering.

Dit is het voorstel:
Je schrijft een compleet artikel in deugdelijk Nederlands, waarin aan bod komt, waar het vandaan komt dat wij (Het Andere Nieuws) het fundament zijn van de The Great Reset en hoe we dat behouden willen.

Hoe wij (Het Andere Nieuws) in het leven geroepen zijn om de “wakkere” geesten op het internet weg te houden van de zwangerschapsafbreking.

Je schrijft een artikel over deze zwangerschapsafbrekingen, onderbouwd dit mede met een video (we zijn een videoverzamelsite tenslotte!

En als laatste toon je aan wat en hoe ons verdienmodel eruit ziet, bijvoorbeeld een link naar een donatieknop en/of de advertenties die op de site staan.

Mocht je dit allemaal lukken in beeld, woord en detail, zullen wij je artikel plaatsen, onvoorwaardelijk.

MarcB!