DE MOEILIJKST BEHEERSBARE MENSELIJKE EIGENSCHAPPEN
ZIJN DE WELLUST EN DE MACHTSWELLUST
Beide kunnen de mens knettergek maken.
Het zijn deze eigenschappen waarop de GREAT RESET is gebouwd en die de wereld ten gronde richten.
De seksuele revolutie is in de naoorlogse jaren bijzonder succesvol gebleken in het opbreken en individualiseren van de samenleving.
Er zijn na WO2 met eindeloos politiek krakeel en met behulp van de massamedia, waarin televisie de grootste rol speelde, veel 'barrières' geslecht.
Vanaf 1993 kregen consumenten toegang tot internet waar na verloop van tijd ook de goorste porno zijn opwachting maakte.
Klaus Schwab rook kansen en richtte vijf jaar later de Schwab Foundation op en in 1970 de zusterorganisatie het World Economic Forum, ofwel De Destructor op.
Wie is Klaus Schwab? Klaus Schwab is een bedaard voor politici rustgevend man, sprekend met een typisch schwaabje in zijn tongval.
Rutte is als het ware zijn vriendelijk zwaaiend jokkende zoontje dat voor zijn zelfmoord nog geheel op pappa Schwab steunt die een wereldleider van ongekend formaat is.
Een wereldleider met de juiste kwaliteiten, geen schreeuwlelijk als Hitler, dat kennen de mensen nog wel, maar bedaard van buiten en ijskoud van binnen.
Machtswellust doet enerzijds gevoelens afsterven en anderzijds gevoelens aanscherpen en concentreren op het beoogde doel.
Klaus is 84 en heeft gezien hoe de seksuele revolutie samenlevingen deed uiteenvallen en nog belangrijker, het volk bereid was het nageslacht naar de aborteur te brengen.
Daarnaast was het doorlichten op gebreken en ruimen toch ook een algemeen geaccepteerd gegeven.
Dat zou toch voldoende steun moeten kunnen opbrengen om alvast ongewenste elementen zoals gebrekkige bejaarden te kunnen ruimen.
Iets waarmee zijn vrienden politici in feite al voorzichtig begonnen waren.
En bovendien hadden de huidige bejaarden toch als eersten ingestemd met het ruimen van overbodige ongeborenen.
Wat kan het bezwaar dan zijn een eind te maken aan hun overbodigheid?
Het is alles een kwestie van gewenning.
KORTOM KLAUS SCHWAB STAAT MET BEIDE BENEN IN DE SEKSUELE REVOLUTIE EN ABORTUS.
Seksuele verslaving en abortus, daarop rust zijn macht.
Macht, die over de nieuwe generaties bestendigd wordt met seksverslaving die er in geramd wordt als nooit tevoren met de W.H.O. opdracht, peuters voor te lichten over masturberen en transgenderisme.
https://www.comprehensivesexua....lityeducation.org/cs

image