Ana Akkermann haar tekst..maar ik sta hier volledig achter

Het is inmiddels overduidelijk dat Hugo de Jonge ons snel wil laten vaccineren tegen een virus dat gelijk staat aan een griep. Daarmee wil ik niet zeggen dat Corona een onschuldige ziekte is maar, de jaarlijkse griep heeft tot nu toe meer slachtoffers geeist. Ieder slachtoffer is er in alle gevallen één te veel.

Vaccineren tegen een virus dat muteert is sowieso zinloos.
Is het ook niet vreemd dat het vaccin al zo snel ontwikkeld wordt?
Miljoenen worden er aan dit vaccin besteed terwijl dit geld ook besteed had kunnen worden aan het optimaliseren van de zorg. Of voor het ontwikkelen van ventilatie systemen. Óf aan een landelijke campagne om je immuunsysteem op peil te houden.

Je hoeft geen complotdenker te zijn om je te realiseren dat hier iets vreemds aan de hand is. Dus een vaccin i.p.v. goedkopere medicatie die met name in de beginfase doeltreffend blijkt te zijn.
Ook zeer vreemd dat berichten met tips voor een goede gezondheid verwijderd worden.
Tot slot een laatste feit: de entstof is een staatsgeheim. Huh........we worden min of meer verplicht ons te laten injecteren met een vloeistof waarvan wij de samenstelling niet mogen weten. En dan ook nog eens te bedenken dat de fabrikant van dit vaccin bewezen onbetrouwbaar is. Tot slot is er ook nog eens sprake van belangenverstrengeling daar de broer van Hugo voor dit bedrijf werkt.

Bovenstaande opsomming zal toch bij ieder weldenkend mens weerstand moeten oproepen. Ik kan mij werkelijk niet voorstellen dat jij jezelf of je kinderen hieraan zult blootstellen.
Tenzij de criminele brainwash vanuit de geïnstrueerde media jou te pakken heeft.

Moet je er nu tegen vechten of boos zijn? Nee, dat hoeft niet. Alles waar je tegen vecht krijgt macht en kracht. Deze kracht kun je beter bij jezelf houden. Dit doe je door te beseffen dat alle macht bij jou ligt. Het is jouw kind en jouw goddelijke lijf. Niemand heeft het recht om over jou te beslissen. Wanneer er dwang op staat is het namelijk een misdaad tegen de mensheid.

Je hoeft alleen maar "NEE" te zeggen. Als we dat allemaal doen kan Hugo de voorraad in zijn donkere kelder opslaan.
17 miljoen mensen die "NEE" zeggen en de rest van de snode plannen kunnen ook niet uitgerold worden. Want er zit nog meer in de planning. De vaccinatie was pas het begin van een wereldwijde onderdrukking van de mensheid.

Wij draaien de piramide nu eindelijk om. Dat doen we heel simpel door wakker te worden en onszelf onafhankelijk van het heersende systeem te maken.

Geen vaccinatie, niet vliegen? Oké, dan niet vliegen toch?
Geen Covi paspoort, geen baan? Oké, dan niet werken. Moet je eens opletten hoe ze dan in paniek raken. Draai het om lieve mensen. wij zijn machtiger dan het topje van de piramide.
Angst is een slechte raadgever.