Ramon Walter
13 mei ·

Dit is Bobby 2 dagen na zijn vaccinaties. Wat je altijd hoort, in de miljoenen gevallen van vaccinschade is dat dokters absoluut ontkennen dat het ook maar iets met vaccinaties te maken heeft, en ouders kunnen nergens terecht. Over georganiseerde misdaad gesproken.

Hij kreeg maagpijn, nachtmerries, tremor en epileptische aanvallen en lijdt nu dagelijks. Het zoveelste leven dat is verwoest door de vaccinaties. De schade wereldwijd is zo enorm groot dat je het je niet voor kunt stellen.

Omdat dokters weigerden te erkennen dat de schade was veroorzaakt door de vaccinaties, ging Luke de vader van Bobby zijn verhaal delen. Hopende dat hij met andere ouders in contact zou komen die hetzelfde zou hebben meegemaakt, en plaatste de video's op youtube.

Daarna is zijn kind uit huis geplaatst / gekidnapped. Luke vecht ervoor om zijn kind terug te krijgen. Hij heeft ook een zwijgplicht gekregen. Youtube heeft overigens de video's van youtube verwijderd.

Ik vind niks van mensen die wel of niet vaccineren. Waar ik wel wat van vind, is dat het RIVM met droge ogen durft te zeggen dat vaccinaties veilig zijn. Een doosje paracetamol kopen van 99 cent bij de Kruidvat levert je de suggestie van de 16-jarige verkoopster op om de bijsluiter lezen. Hoe komt het dat de arts op het consultatiebureau je niet vraagt of je de bijsluiter gelezen hebt?

Hoe komt het dat als je vraagt naar het effect van de hulpstoffen in de vaccins dat je als antwoord krijgt: het is maar een heel klein beetje. Of, erger nog, ja maar er zit ook aluminium in voeding en zelfs in borstvoeding. Er is een wezenlijk groot verschil tussen iets wat je binnenkrijgt via je mond zodat het natuurlijk afweersysteem zijn werk kan doen, of iets wat dwars door je huid wordt ingespoten en de bloed- hersenbarrière passeert.

En dan hebben we het niet eens over het ingespoten DNA van embryo's (WI-38, MRC-5) die een interactie aangaan met het DNA van diegene die gevaccineerd wordt.

Vaccinatieschade is een onderwerp wat door de meerderheid van de mensen vermeden wordt. Sterker nog, als ik het erover heb, word ik soms aangevallen. Dat zou niet moeten. En niet om mij maar om de veiligheid van onze kinderen. Het zou een onderwerp moeten zijn dat open en bloot besproken kan worden. Zodat we met zijn allen kunnen bepalen wat de meest veilige route is voor onze kinderen. Misschien is inenten niet nodig als we voldoen aan bepaalde voorwaarden.

https://www.facebook.com/Ramon....Walter11/videos/1484