Hoer Soela van d'r Leugen geeft toe dat het Westen al jaren bezig is met hun oorlog in Oekraïne tegen Rusland. Ze zegt dat Canada al sind 2015 de Oekraïense nazi's traint. De trainingen werden Operation Unifier genoemd.
https://www.canada.ca/en/depar....tment-national-defen

"Canada: premier Trudeau en voorzitter van de Europese Unie Von der Leyen spreken met verslaggevers in Kingston – 7 maart 2023."

"Premier Justin Trudeau en de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, houden een gezamenlijke persconferentie op de Canadian Forces Base Kingston in Ontario. President von der Leyen brengt een bezoek aan Kingston en Ottawa als onderdeel van haar driedaagse eerste officiële bezoek aan Canada. De premier kondigt meer hulp aan Oekraïne aan te midden van de voortdurende invasie van Rusland in dat land. Canada zal zijn technische opleiding als onderdeel van Operatie Unifier tot ten minste de herfst verlengen, CAF-medische trainers inzetten om Oekraïense strijdkrachten te helpen met het bestrijden van medische vaardigheden, $ 3 miljoen investeren voor mijnopruiming in Oekraïne en samenwerken met de Europese Unie om energieapparatuur te leveren voor de Oekraïense elektriciteitsnet."
https://rumble.com/v2c4k20-pm-....trudeau-and-european