Udo Ulfkotte had jaren geleden al gelijk: Gekochte Journalisten. Alweer een complottheorie die waarheid is gebleken te zijn. 200 corrupte Duitse nep-journalisten, die in werkelijkheid linkse staatspropagandistische politieke activisten blijken te zijn.

De Zwitserse eindredakteur Roger Köppel van weekblad Weltwoche spreekt in deze video over deze corrupte nep-journalistiek.

Lijst van corrupte nep-journalisten:
https://pleiteticker.de/geheim....-liste-enttarnt-dies

"Geheime lijst: overheid betaalde 116 journalisten van ARD & ZDF / ZDF-verslaggever schoot vaccinatieadvertentie"

"Wat wij u vandaag vertellen, zult u nergens anders zien, horen of lezen. De reden hiervoor is schokkend, simpel en klinkt als een complottheorie: het gaat om journalisten die omgekocht zijn. Journalisten die rechtstreeks betaald worden door de federale overheid en er dus uiteraard geen belang bij hebben om daarover te berichten. Journalisten die voor weinig werk grote sommen geld accepteren van de mensen over wie ze geacht worden objectief en onpartijdig te rapporteren. We tonen de lijst die dit krankzinnige verhaal bewijst, dit document is opgesteld door de federale overheid zelf. Op de lijst staan ​​in totaal 200 journalisten die sinds 2018 voor 14 ministeries en autoriteiten hebben gewerkt en hiervoor koninklijke vergoedingen hebben ontvangen. De journalisten worden niet genoemd en hun identiteit wordt geheim gehouden door de regering. Omdat we vinden dat belastingbetalers het recht hebben om te weten welke journalisten vergoedingen van de overheid innen, hebben we talloze namen onderzocht en de betalingen vergeleken. En de hoofdrolspelers zijn tal van prominente gezichten van ARD en ZDF - en een ZDF-verslaggever die reclamespots maakte voor de federale overheid als onderdeel van de Corona-vaccinatiecampagne... Anne Gellinek, het onderwerp van de video, staat op de vergoedingenlijst, maar ZDF ontkent een vergoeding te hebben ontvangen voor haar moderatie."
https://youtu.be/Il_npvnRiQ0

"Gekochte journalisten - Udo Ulfkotte"

"Een eerste ervaring als oorlogscorrespondent voor de FAZ in Irak waren journalisten die tanks van een week oud in de Iraakse woestijn in brand staken en vervolgens "actuele beelden van recente gevechtsoperaties" produceerden."

"Udo Ulfkotte, geboren in 1960, studeerde in Freiburg/Brsg. en London Law and Politics. De bestsellerauteur trekt momenteel veel aandacht met zijn boek "Gekochte journalisten"."

"In zijn gelijknamige lezing, "Bought Journalists", onthult Udo Ulkotte hoe politici, geheime diensten en high finance de Duitse massamedia controleren. In deze lezing leer je welke lobbyorganisaties welke journalisten vertegenwoordigen. De spreker noemt namen en kijkt ook achter de schermen van die organisaties die eenzijdig onze media beïnvloeden op het gebied van propaganda, zoals: Atlantic Bridge, Triliteral Commission, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute en Institute for European Politiek. Ook de achtergrond van de geheime dienst van lobbygroepen, de propagandatechnieken en de formulieren die kunnen worden gebruikt om financiering te verkrijgen voor projecten gericht op het beïnvloeden van de publieke opinie in Duitsland, bijvoorbeeld van de Amerikaanse ambassade, worden ook onthuld."
https://youtu.be/_LZjYO0dxic

"Tweehonderd Duitse journalisten betaald door overheid"

"BERLIJN - Terwijl ze bij publieke omroepen en andere media voor onafhankelijke berichtgeving moeten zorgen, worden tweehonderd Duitse journalisten door dezelfde overheid die ze zelf moeten controleren vorstelijk betaald. Gisteren werd bekend dat ze voor gemiddeld vijfduizend euro op de pay-roll staan."

"Het was de Bondsdag zelf, het parlement in Berlijn, die dit bekend maakte. De rechtse oppositiepartij Alternative für Deutschland (AfD) had hierover kamervragen gesteld. „De Bondsregering en de ministeries schijnen uiterst graag te betalen”, zegt freelance sportreporter Jens Weinreich, die erop wijst dat de hoge vergoedingen ’zeer zeldzaam’ zijn."

"Twee walletjes"
"Talrijke journalisten vinden het bedenkelijk dat zoveel van hun collega’s van twee walletjes eten: „De feiten zijn zoals ze zijn: irriterend, zorgwekkend. Zowel de hoogte van de beloningen als het aantal van journalisten die zich voor deze bijverdiensten goed laten betalen”, stelt onderzoeker Jens Weinreich."

"De verslaggevers van grote publieke zenders als ARD, ZDF, WDR, Phoenix en Deutsche Welle werkten voor diverse ministeries, van Financiën, Werkgelegenheid, Verkeer, Justitie, Milieu en Ontwikkelingssamenwerking, alsmede voor de douane. Meestal ging de schnabbel om presentatie- of mediatraining."

"In totaal ging het om zo’n anderhalf miljoen euro. In de corona-crisis werd verder 145 miljoen euro voor advertenties van de overheid betaald. Voor irritatie zorgde onlangs ook de ARD-baas Kai Gniffke, die meer verdient dan de bondskanselier en vindt dat hij voor vier ton ’heel hard werkt’. Zijn omroepen, de ARD is de overkoepelende organisatie van negen regionale zenders, krijgen dik acht miljard euro per jaar. Hijzelf strijkt zo’n dertigduizend euro per maand op."
https://www.telegraaf.nl/nieuw....s/896575968/tweehond