Uit 2017, actueler dan ooit:

"Gekochte journalisten - Udo Ulfkotte"

"Een eerste ervaring als oorlogscorrespondent voor de FAZ in Irak waren journalisten die tanks van een week oud in de Iraakse woestijn in brand staken en vervolgens "actuele beelden van recente gevechtsoperaties" produceerden."

"Udo Ulfkotte, geboren in 1960, studeerde in Freiburg im Breisgau en London Law and Politics. De bestsellerauteur trekt momenteel veel aandacht met zijn boek "Gekochte journalisten"."

"In zijn gelijknamige lezing "Bought Journalists" onthult Udo Ulkotte hoe politici, geheime diensten en high finance de Duitse massamedia controleren. In deze lezing leer je welke lobbyorganisaties welke journalisten vertegenwoordigen. De spreker noemt namen en neemt ook een kijkje achter de schermen van die organisaties die eenzijdig onze media beïnvloeden op het gebied van propaganda, zoals: Atlantic Bridge, Triliteral Commission, German Marshall Fund, American Council on Germany, American Academy, Aspen Institute en Institute voor de Europese politiek. Ook de achtergrond van de geheime dienst van lobbygroepen, de propagandatechnieken en de formulieren die kunnen worden gebruikt om financiering te verkrijgen voor projecten gericht op het beïnvloeden van de publieke opinie in Duitsland, bijvoorbeeld van de Amerikaanse ambassade, worden ook onthuld."