TAPE 2 DEEL 6
DE AANKOMST VAN HET TOTALITAIRE WERELDWIJDE SYSTEEM
Wanneer het nieuwe systeem het overneemt, wordt van mensen verwacht dat ze er trouw aan zijn, waarmee ze aangeven dat ze geen bedenkingen of terughoudendheid hebben bij het oude systeem. "Er zal gewoon geen plaats zijn", zei hij, "voor mensen die niet mee willen.” We kunnen niet hebben dat zulke mensen de ruimte volstoppen, zodat zulke mensen naar speciale plaatsen worden gebracht", en hier herinner ik me de exacte woorden niet, maar de conclusie die ik trok was dat ze op deze speciale plaatsen waar ze naar toe werden gebracht, niet erg lang zouden leven. Hij heeft misschien iets gezegd als "op humane wijze verwijderd", maar ik weet het niet precies meer – alleen de indruk dat het systeem hen niet zou ondersteunen als ze niet met het systeem zouden meegaan. Dan blijft de dood het enige alternatief. Ergens in die geest zei hij dat er geen martelaren zouden zijn. Toen ik dit voor het eerst hoorde, dacht ik dat het betekende dat de mensen niet zouden worden gedood, maar naarmate de presentatie vorderde, bedoelde hij dat ze niet op zo'n manier zouden worden gedood of op zo'n manier zouden worden verwijderd dat ze als inspiratie voor andere mensen konden dienen zoals martelaren dat doen. Hij zei eerder zoiets. "Mensen zullen gewoon verdwijnen."

Slechts een paar extra items die hier uiteindelijk zijn ingeworpen, en die ik als veldspeler niet heb opgenomen waar ze beter thuishoren. Eén: de introductie van het nieuwe systeem zou volgens hem waarschijnlijk in een weekend in de winter plaatsvinden. Alles zou worden afgesloten op vrijdagavond en maandagochtend als iedereen wakker werd, zou er een aankondiging zijn dat het nieuwe systeem was ingevoerd. Tijdens het proces om de Verenigde Staten klaar te maken voor deze veranderingen zou iedereen het drukker hebben met minder vrije tijd en minder gelegenheid om echt rond te kijken en te zien wat er om hen heen gebeurde. Ook zouden er meer veranderingen zijn en zou het moeilijker zijn om je investeringen bij te houden. Beleggingsinstrumenten zouden veranderen. De rentetarieven zouden zo veranderen dat het een lastige klus zou worden om bij te houden wat je al had verdiend. Interessant over auto's; het zou lijken alsof er veel soorten auto's waren, maar als je heel goed kijkt, zou er een grote duplicatie zijn. Ze zouden er anders uitzien met chroom en wieldoppen en dat soort dingen, maar als je goed keek, zou je zien dat dezelfde auto door meer dan één fabrikant is gemaakt. Dit werd me onlangs duidelijk toen ik op een parkeerplaats stond en een kleine Ford zag - ik ben het model vergeten - en een kleine Japanse auto die identiek waren op een aantal dingen na, zoals het aantal gaten in de wieldop en de chroom rond de plaat en de vorm van de grill. Maar als je naar de basisonderdelen van de auto keek, waren ze identiek. Ze stonden toevallig naast elkaar geparkeerd waar ik hierdoor werd getroffen en ik werd weer herinnerd aan wat er vele jaren geleden was gezegd. Ik haast me hier omdat ik bijna aan het einde van de band ben.

Laat me haar even samenvatten door te zeggen, al deze dingen die door één persoon tegelijk op één plek zijn gezegd en betrekking hebben op zoveel verschillende menselijke inspanningen en dan kijken en zien hoeveel hiervan daadwerkelijk tot stand zijn gekomen. Dat zijn veranderingen die zijn bereikt tussen toen en nu [1969 - 1988] en de dingen die gepland staan ​​voor de toekomst. Ik denk dat het niet te ontkennen valt dat dit gecontroleerd wordt en dat er inderdaad sprake is van een samenzwering. De vraag wordt dan wat te doen. Ik denk dat we allereerst ons geloof in God moeten stellen en bidden en om zijn leiding vragen. En ten tweede doen we wat we kunnen om andere individuen zoveel mogelijk te informeren, voor zover ze geïnteresseerd kunnen zijn. Sommige mensen kan het gewoon niet schelen, omdat ze in beslag worden genomen door hun eigen persoonlijke inspanningen. Maar ik denk dat we zoveel mogelijk moeten proberen andere mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn te informeren. En nogmaals, ons geloof en vertrouwen in God stellen en voortdurend bidden om zijn leiding en om de moed om te accepteren waar we in de nabije toekomst mee te maken kunnen krijgen, in plaats van het cliché van vrede en gerechtigheid te accepteren zoals we nu zo vaak horen, het is een cliché. Laten we aandringen op vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.

Einde van band II