Lockdown: volledig disproportioneel…
Dus: OMKEREN die Lockdown!
==
Deze Sam Brokken schrijf in een open brief naar regering en groepen medische experts: “Op basis van negen maanden wetenschappelijke data blijkt meer en meer dat de huidige maatregelen disproportioneel zijn. We stellen voor om daarom naar een omgekeerde lockdown te evolueren waarbij risicopatiënten samen met hun arts een strategie kunnen uitwerken rond het nemen van de nodige individuele maatregelen tot zelfbescherming.”.

Het bijzondere is echter dat zijn brief werd ondertekend door maar liefst 1.400+ professionals uit de medische sector..!! En dat zijn écht geen complotdenkers voor de goede orde, maar erudiete, uiterst rationele mensen, die niet ‘zomaar’ even tevoorschijn komen, om te protesteren. Nee, in hun ogen is er nauwelijks tot geen oog voor alternatieven van disproportionele Covid-maatregelen, noch voor de wetenschappelijk gemeten resultaten van de lockdowns van een halfjaar geleden. Sam Brokken over de achtergronden van zijn advies om een OMGEKEERDE LOCKDOWN te organiseren.

Lees verder:
https://www.wanttoknow.nl/gezo....ndheid/corona-kwesti

Lockdown: volledig disproportioneel… Dus: OMKEREN! – WantToKnow.nl
www.wanttoknow.nl

Lockdown: volledig disproportioneel… Dus: OMKEREN! – WantToKnow.nl

Een zéér degelijk onderbouwde open brief van de Vlaamse lector Sam Brokken aan zijn en andere regeringen en aan allerlei medische wetenschappers, is het meer dan waard om kennis van te nemen. Op pu…