Bijna is het 31 maart: de dag van de vrede. Vanaf 120 zijn er meerdere plekken in Amsterdam waar je samen kunt komen om je vóór vrede en tégen oorlog uit te spreken. Zie het als een reünie, wij stonden er toen het echt nodig was, in weer en wind onder politiegeweld, bestuurlijk bedrog, rechterlijke dwaling en journalistieke laster.
Het is weer nodig.
Ook al lijkt het nu relatief rustig, het regime dat op de achtergrond de laatste restjes democratie wegwerkt is in zwaar weer gekomen.

De oversterfte, het stikstofbedrog, de collectieve verarming, de klimaatgekte, de migratiestroom, het werkt geen van allen meer om mensen in overgave of razernij te brengen.
Daarmee komt de laatste troefkaart steeds meer in zicht. De oorloghitserij is ongekend; iedereen heeft de morele plicht om zich daarover uit te spreken. Mijns inziens trekken de architecten van Agenda2030 zich tijdens de ‘fog of war’ terug in hun bunkers en privé-eilanden en wachten zij rustig af wie er wint.
Door middel van oorlog zullen er ook verdergaande vrijheidsbeperkingen kunnen worden opgelegd zoals censuur, dienstplicht, reisbeperkingen, onteigening etc., etc.

Zover is het nog niet, en daar kunnen wij nog veel tegen doen.
Dank voor alle steun en donaties, door jullie hulp kunnen wij de strafzaken doorzetten, want het regime geeft nog niet op.

Onze nieuwste vlog kan je hier zien https://rumble.com/v4lg6pt-vlo....g-rechtszaken-en-mee

Vlog: Rechtszaken en meer
rumble.com

Vlog: Rechtszaken en meer

We zijn weer een maand verder en hebben weer veel gedaan en natuurlijk ook veel moois om naar uit te kijken. Voor we naar Portugal gaan hebben we nog een rechtszaak op 27 maart 2024 in Amsterdam. Afge