Ff reclame maken.
De documentaire "Dood door schuld?" Is in premiere gegaan. Maurice de Hond is een paar jaar gevolgd door Frank de Rooij. Hij heeft geleurd met zijn documentaire maar natuurlijk was de Nationale Propaganda Omroep niet geïnteresseerd vandaar dat je nu de gods gruwelijke hoeveelheid van bijna vier euro moet betalen om het te zien.

Geintje. Bijna 4 euro is niets natuurlijk, dat is tien keer minder dan een avondje stappen, tegenwoordig maar een uur gezien de achterlijke prijzen in de horeca die hun corona steun (lees opgedwongen schuld) terug moeten betalen.

Ik heb het natuurlijk gelijk gekeken. Als ik nog arm was geweest, had ik wel een dag geen brood gegeten en het is de moeite waard. De info die gedeeld wordt, laat niet alleen wéér mijn bloed koken (want best veel feiten wist ik al) maar laat me ook geschokt achter over hóe erg de media achter de ONDESKUNDIGE WHO aangelopen heeft.

En als je nou écht dat geld niet hebt?
Doe mij een PM. Maak ik die vier euro naar de eerste drie personen die erom vragen over via Tikkie zodat je dit wél kan kijken.
Stappen doe ik namelijk niet meer sinds ik letterlijk van een terras werd afgegooid door een neo-NSB'er.

Website Maurice de Hond. Ff account aanmaken en kijken.
Laten we duidelijk maken wíe we willen dat ons geld krijgt en onafhankelijke documentaire makers ondersteunen.