Studenten
Vermeende studenten zouden ook hier delen van een campus hebben bezet om een universiteit te ‘dwingen’ zich te distantiëren van Israël. Niet alleen zouden echte studenten beter kunnen weten en zelf een onafhankelijk oordeel moeten vormen of van de rechter afwachten, maar merkwaardiger is de omschrijving ‘studenten’ terwijl methodes van pro-Palestijnse actievoerders worden gebruikt, vergelijkbaar met de VS. Wie heeft dan hun (NL) identiteitsbewijzen of studentenpas gecontroleerd zonder betrokkene(n) meteen op te pakken? De bewering dat het om een geweldloos protest gaat, werd gelogenstraft door de videobeelden. Bovendien was het een illegale actie onder aanvoering van opruiende beroepsdemonstranten met steun van docenten!

En waarom nemen sommige media deze ‘reclame’ en beweringen gewoon over? Is het dan toch waar dat met name de omroepen zijn geïnfiltreerd door linkse elementen? Want de berichtgeving over Gaza gaat allang niet meer over Hamas en de gijzelaars of UNRWA en de pro-Palestijnse VN of Iran en Hezbollah, maar vooral over de dode kinderen die een gevolg zijn van de gevechten tegen terroristen en van de weigering om de gijzelaars vrij te laten. Intussen hebben Hamas en de Amerikaanse president de boodschap van Israël nog steeds niet begrepen: dit nooit meer en zeker niet vanuit Gaza. Die onnozele ‘nuttige idioten’ op de campus kunnen zich beter druk maken over Poetin en diens dreigementen, want in Oekraïne zijn al veel meer doden te betreuren dan in Gaza waar Hamas geen enkele interesse toont in het lot van de vluchtelingen. Waarom zou Israël dit dan wel (moeten) doen; de strijd is immers nog niet voorbij en ook de VS heeft nog niets kunnen bereiken voor de gijzelaars. Ruilen tegen gevangen terroristen is een garantie voor een volgend drama, waar ook ter wereld.

https://ejbron.wordpress.com/2....024/05/07/hamas-aan-

Hamas aan de Amstel . . . | E.J. Bron
ejbron.wordpress.com

Hamas aan de Amstel . . . | E.J. Bron

Ravage na nachtelijke ontruiming pro-Palestijnse campus UvA AMSTERDAM - De politie Amsterdam heeft hardhandig een eind gemaakt aan de pro-Palestijnse bezetting van de Universiteit van Amsterdam. Agenten werden bekogeld met vuurwerk en andere voorwerp