De werkelijkheid zien achter de mondmaskers en 1,5 meter afstand
van Karin Hoogenboom
Ik zie dat veel mensen in verwarring zijn. Ze durven niet goed dichtbij te komen en zetten een mondmasker op in de trein. Niet omdat ze het prettig vinden, zo’n ding voor hun neus. Maar omdat ze niet ziek willen worden of geen boete willen krijgen. En iedereen doet het, dus groepsdruk werkt ook mee. Ik draag het masker niet in de trein, iedere vezel in mijn lichaam zegt NEE, en laatst ontdekte ik waarom mijn gevoel van afkeer zo sterk is. We zitten namelijk middenin een occult ritueel transformatieproces.
Wat is er écht aan de hand?
Door mijn mond te bedekken adem ik mijn eigen afvalstoffen weer in, maar mijn afkeer van het mondkapje gaat verder dan dat. Ik voel dat het dragen van een mondmasker me opgelegd wordt met bedoelingen die niets te maken hebben met gezondheid. Ik weet al tien jaar dat er een machtsenergie bezig is om totale controle over de mensheid te krijgen. Dit proces is al duizenden jaren aan de gang en we zitten nu in de eindfase. Wat ik me tot vorige week niet realiseerde, is dat het dragen van maskers, het intensief handen wassen en het afstand houden allemaal zaken zijn die een plek hebben in eeuwenoude, occulte rituelen. Toen dit besef tot me doordrong, begreep ik waarom ik me zo slecht voel bij de zogenaamde coronamaatregelen.
Mijn lichaam weet de waarheid
Mijn lichaam weet altijd heel goed wanneer ik te maken heb met leugens, of met de waarheid. Mijn lichaam voelt het aan; ik kan letterlijk kotsmisselijk worden bij dingen die niet kloppen. Later krijg ik dan de informatie tot me die uitlegt wat mijn lichaam al heeft gevoeld. Zoals ook het verhaal van het occulte ritueel, onder mijn vorige blog als reactie geplaatst door een lezer. Dankjewel hiervoor.
Rituele onderwerping
Het mondmasker is een krachtig occult symbool dat aangeeft dat je onderworpen bent aan een andere macht dan het Oorspronkelijke Zelf (of de ziel, de kern, de goddelijke vonk). Het hele punt van het dragen van een occult ritueel masker is je onderbewustzijn van het idee te doordringen dat de dingen niet langer hetzelfde zijn en ook nooit meer hetzelfde zullen zijn. Jij legt je daarbij neer; dat laat het masker zien. Met je mond bedekt ben je niet meer de persoon die je vroeger was, maar word je lijfeigene in een nieuwe orde. Je bent niet langer een vrije spreekbuis van het Oorspronkelijke Zelf op deze aarde.
De kracht van occulte magie
Door het masker eigenhandig op je gezicht te plaatsen, word je de dienaar van een onzichtbare machthebber. Misschien denk je: “Maar dat is toch helemaal mijn intentie niet!” Echter, de kracht van occulte magie werkt ook als het slachtoffer niet in de gaten heeft wat hij aan het doen is. De uitvoering van het ritueel zelf is het enige wat telt.
Ritueel handen wassen
Het wassen van de handen – met inachtneming van bepaalde wasinstructies – is het occulte rituele symbool van ‘afwerping’. Wanneer je valt voor het handenwasritueel, was je symbolisch je oude leven weg. In plaats daarvan accepteer je gewillig je nieuwe leven onder de nieuwe orde van de vijand en zijn medestanders die deze machtsgreep aan het plegen zijn.
Ritueel afstand houden
Samenzijn, samenkomen, verbinden: het is typsich menselijk. Allemaal samen vormen we één groot, levend lichaam van menselijkheid. Zoals in een lichaam pezen aan gewrichten hechten en zenuwen aan spieren, zo vormen aanraking en contact het bindweefsel in het grotere lichaam van de mensheid. Maar de occulte rituele inwijdingsregel van ‘social distancing’ neutraliseert dit menselijk verbond. Het ritueel is ontworpen om fysiek en spiritueel de impact van het Oorspronkelijke op deze aarde te beperken.
De vier fasen van onderwerping
Er zijn vier fasen in het occulte onderwerpingsritueel te onderscheiden. Ik zou het als volgt uitdrukken:
Fase 1: Isolatie met als doel ‘zuivering’. De lockdown heeft ons abrupt op afstand van elkaar gezet en we zijn van de ene op de andere dag met kracht in een ‘nieuw normaal’ geduwd, een situatie die totaal anders is dan ons eerdere leven. Tijdens de lockdown werden we geacht het oude leven voorgoed achter ons te laten.
Fase 2: Acceptatie en overgave. In deze fase wordt er een symbolisch geschenk gegeven waardoor de ingewijde denkt dat hij goed wordt verzorgd door zijn opperheren. Het is dus niet nodig om in opstand te komen tegen de nieuwe orde. Denk aan: bescherming, de belofte van geld, hulp.
Fase 3: Een Offer brengen. Er kan geen geschenk worden gegeven zonder dat daar iets tegenover staat. Je moet je waardigheid, je vrijheid, je soevereine onafhankelijkheid, je stem opgeven. Al deze dingen, en meer, worden je afgenomen in ruil voor ‘comfort’ en schijnveiligheid.
Fase 4: Jezelf compleet uitleveren. Nu ben je bereid om alles te accepteren wat je wordt opgedragen, tot de meest absurde nieuwe regels en bizarre opdrachten aan toe. Denk aan: verplichte vaccinatie, sociaal traceren, anderen verklikken. Je bent door het drama en het trauma heen getransformeerd tot een ‘nieuwe jij’ en onderworpen aan de macht.
Uit de verwarring komen
Er kan grote verwarring en verbijstering zijn over hoe ver alle regels gaan die nu worden opgelegd, tot het verplichten van zeer jonge kinderen om mondmaskers te dragen aan toe. Die verwarring heeft grote invloed op je welzijn en op je denken. Maar er zijn gelukkig dingen die je kunt doen om uit de verwarring te komen. Er zijn krachtige stappen die je kunt zetten, die je helpen om alert te blijven en de werkelijkheid te zien. En dan vervolgens te bepalen hoe JIJ wilt handelen.