Ruim 7,5 miljard proefkonijnen.
==

Goedkeuring is gebaseerd op minder uitgebreide gegevens omdat overheden zo snel mogelijk willen vaccineren. Bill Gates wist dat dit zou gebeuren en heeft in het voorjaar al gezegd: “…en toch zullen we de beslissing nemen om een nieuw vaccin te gebruiken op basis van minder gegevens dan normaal, zodat we snellere resultaten kunnen boeken”.
Overigens wil hij ook 7,5 miljard mensen vaccineren, en vindt hij dat er veel te veel mensen op deze planeet rondlopen. Tel deze feiten bij elkaar op en u weet meteen de bron van zoveel “complottheorieën”. Neem dan ook nog het gegeven dat de mainstream media het vooral hebben over “toenemende bereidheid om te vaccineren” en dat zou, afhankelijk van het land en volgens enquêtes, moeten zijn gestegen tot waarden boven de 60 procent.
Of u dat even wilt geloven. Het valt niet helemaal te rijmen met de ideeën van Bill Gates.
==
Lees verder:
https://indignatie.nl/2020/12/....03/ruim-75-miljard-p

Ruim 7,5 miljard proefkonijnen - INDIGNATIE
indignatie.nl

Ruim 7,5 miljard proefkonijnen - INDIGNATIE

Het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Moderna heeft bij het EU-geneesmiddelenagentschap EMA een aanvraag ingediend voor voorwaardelijke goedkeuring voor zijn coronavaccin. Het zou de eerste aanvraag bij het EU-agentschap moeten zijn. De volgende aan