Tweede Kamer organiseert kerstdiner bij Sociëteit De Witte met 3300 mensen?

“De tweede kamer organiseert een kerstdiner bij sociëteit de witte (3300 leden + introducees) in Den Haag op 18 en 19 December…wat mij betreft tijd voor het gooien van rotte eieren!!!” 18 en 19 december kerstdiner bij sociëteit De Witte en wij doen mee!!!! Be There!!!! Delen delen delen!!!
Wij van vrijheids beweging nederland roepen alle leden op om vrijdag 18 december en zaterdag 19 december 170 samen te komen op het plein in den haag. Hier zal een kerstdiner plaatsvinden van societie de witte (3300 leden + introducees). De tweede kamer organiseert een kerstdiner, en vraagt aan het volk om de verantwoording te nemen en zich te houden aan de opgelegde corona maatregelen.
De regels zouden voor iedereen moeten gelden omtrent het “killer virus”, en wij verwachten dat iedereen hun verantwoordelijkheid neemt tegen het verspreiden van het virus. Aangezien het heel opmerkelijk is dat dit niet gebeurd, begrijpen wij hieruit dat het niet serieus genomen hoeft te worden. Wij zullen ons dus aansluiten bij het kerstdiner en de muziek die verzorgd wordt door deze club.”

Lees verder:
https://reportersonline.nl/twe....ede-kamer-organiseer

Tweede Kamer organiseert kerstdiner bij Sociëteit De Witte met 3300 mensen? - Reporters Online
reportersonline.nl

Tweede Kamer organiseert kerstdiner bij Sociëteit De Witte met 3300 mensen? - Reporters Online

Op Facebook werd afgelopen weekend opgeroepen om te gaan demonstreren in Den Haag op 18 en 19 december. Reden hiervoor zou een kerstdiner zijn,  georganiseerd door de Tweede Kamer bij Sociëteit De Witte voor maar liefst 3300+ mensen. In tijden van co