Dinsdag 5 januari, 2021, 20.30 - 22.00 uur

De Grote NOS/NPO Jip en Janneke VaccinatieIndoctrinatie Show

.

NLP - Subliminaal Programmeren

De technieken naast de grote hypnose die overheid en massamedia gebruiken zijn o.a. de volgende:

- de herhaling van zinnen die angst oproepen,
- de woorden in overtreffende trap,
- de koppelwoorden,
- de zelfstandige naamwoorden in combinatie met bijvoeglijke naamwoorden,
- de manier waarop zinnen worden 'afgebogen', die maken dat het opdrachten worden die direct in ons onderbewustzijn (kunnen) belanden

https://www.facebook.com/group....s/561681094020554/pe

https://vriendenplek.nl/post/5....0136_hoe-de-hypnose-

Kortom: 20% verwaterde 'waarheid', 80% flagrante kolder.

De lichaamstaal van de ten tonele gebrachten sprekers sprak boekdelen; de enige echte waarheid die het programma leverde.

De 'wetenschappelijke' kaders als neergezet klopten min of meer wel, waren echter niet noodzakelijkerwijs correct, het was de invulling van die kaders die echt ernstig te wensen overliet en kwam neer op het schetsen van een 'en ze leefen nog lang en gelukkig' ideaalplaatje, maar alleen als .... vul maar in ....

We leven echter niet in een ideale wereld, als dat wel zo was, hadden we niet in de situatie gezeten waar we nu inzitten.

En, ook niet onbelangrijk, de 21.30 uur sectie, waarin de angstporno gehandhaafd en verlengd werd door vooral de nadruk te leggen op de nieuwe en toekomstige mutaties van het vermeende virus.

Conclusie: er is een 'oplossing' voor het 'probleem', maar niet per se want dat duivelse virus houdt ons steeds voor het lapje door regelmatig van gedaante te veranderen, gelijk de stiefmoeder van Sneeuwwitje, die heeft daar ook een handje van.

Hegeliaanse Dialectiek in optima forma.

image