Brief aan ondernemers.
==

Ik snap heel goed uw boosheid, frustratie en onbegrip.
Ik kan de situatie zoals deze niet veranderen, maar wel en ander licht erop laten schijnen.
En hopelijk zet dat u en anderen aan tot actie. Want zoals u ook zegt; zo kan het niet verder. Het water staat ons aan de lippen.

Inleiding:
Wat ik u nu schrijf is kort door de bocht. Telegram stijl. Opmerkingen zonder uitleg of kontekst. Dat is er allemaal wel. Maar dan zou ik niet een korte brief kunnen schrijven, maar een bibliotheek vol. Een paar referenties geef ik wel hieronder.

Ik ga ook niet zozeer er inhoudelijk op in. Maar meer op het niveau hoe wij denken en hoe wij de wereld zien. Niet alleen u en ik, maar bijna iedereen. Dat kan ook niet anders omdat wij geen andere informatie krijgen en wij hebben schoolgegaan en daar zaken hebben geleerd die wij nu als wetmatigheid aannemen. Maar is dat ook zo?

Autoriteit
Misschien wel het belangrijkste fenomeen: De inprenting dat wij een "autoriteit" nodig hebben en de inprenting dat de "overheid er voor ons is". Beiden volslagen onwaar! Kan ik een lezing over geven!

De Angst:
Wil je het volk manipuleren, dan kan dat alleen via angst. Angst voor God (maar dat werkt niet meer) en nu iets anders dat onzichtbaar is: het virus!
==
Lees verder:
http://paulsbrieven.123website.nl/448157547

Ondernemers - paulsbrieven.123website.nl

14 jan 2021  Brief aan ondernemers Naar aanleiding van een interview met een ondernemer. Ik snap heel goed uw boosheid, frustratie en onbegrip. Ik kan de situatie zoals deze niet veranderen, maar wel en ander licht erop laten schijnen.