Het einde van de Global Warming HOAX.
==
Het is nu eindelijk een feit: het heeft gesneeuwd! Dat levert fraaie foto’s op en vrolijke filmpjes, maar ook koude voeten en op sommige plaatsen op aarde zelfs een hoop ellende. Want deze sneeuwbui is bepaald niet plaatselijk! Het wordt wereldwijd kouder. Die heerlijke Global Warming waar we allemaal zo bang voor zijn gemaakt, is helaas omgeslagen in Global Cooling en dat komt beslist niet door een gebrek aan CO2. Alleen is de zon minder actief geworden, zodat we weer een kleine ijstijd tegemoet gaan. Brrrr….

Men kan het weer niet manipuleren, al probeert men dat met HAARP en chemtrails, maar men kan de publieke opinie wel degelijk manipuleren met een Global Warming HOAX. De kinderen leerden op school dat het nooit meer zal sneeuwen, dat komt door de CO2. En de volwassenen betaalden extra belasting, zodat het bedrijfsleven windmolens kan bouwen die stroom opwekken zonder CO2, maar wel met een grote giframp in China! Dat laatste is echter een ver van mijn bed show. Hier spreken we slechts van horizonvervuiling.

We moeten nog steeds allemaal van het gas af, want elektrisch met een warmtepomp is zoveel schoner dan aardgas, dat immers verbrandt tot waterdamp en CO2, dat beruchte broeikasgas. Alleen is het nu gestopt met broeien. Het wordt wereldwijd niet langer warmer, maar kouder. Gelukkig valt dat in Nederland wel mee. Hier heerst een gematigd zeeklimaat, een weekje sneeuw met wat vorst kan geen kwaad en vanaf maandag gaat het weer dooien, maar in Siberië… Oei
==
Lees verder:
https://www.boublog.nl/2021/02..../12/het-einde-van-de

Het einde van de Global Warming HOAX
www.boublog.nl

Het einde van de Global Warming HOAX