PENTAGON GEEFT TOE DAT HET WRAKSTUKKEN VAN UFO CRASHES HEEFT GETEST en “dat de bevindingen onze levens voor altijd kunnen veranderen,” zo zeggen experts.

Iets dat voor sommigen al tientallen jaren bekend is, is nu officieel door het Pentagon toegegeven, men deed (en doet!) onderzoek naar door het leger geborgen UFO-wrakstukken om daarbij te ontdekken welke fabelachtige techniek er mogelijk achter schuilgaat.

Het Pentagon kan echter nog niet toegeven dat de wrakstukken van buitenaardse herkomst zijn. Maar wat denk je zelf? Als er in 1947 door het Amerikaanse leger een neergestorte UFO (toen nog vliegende schotel genoemd) nabij het plaatsje Roswell werd geborgen en men daarbij een techniek in handen kreeg die vandaag de dag onze levens drastisch kan veranderen, welke aardse mogendheid had die techniek dan al in 1947 uitgedacht en toegepast? China, Rusland? En waarom zouden die landen die techniek dan niet verder toegepast hebben? Waarom vliegen ze dan bv. nu nog steeds met vliegtuigen met dezelfde techniek als de VS en de rest van de wereld? Het kan niet anders of de wrakstukken die men heeft zijn wel degelijk van buitenaardse herkomst en over dat feit is ook al vele jaren voldoende bekend, (nog) niet officieel door het Pentagon toegegeven, maar iedereen die beter naar het UFO-fenomeen heeft gekeken snapt dondersgoed dat dat zo is.
==
Lees verder:
http://www.ufowijzer.nl/Laatst....ToegevoegdeArtikelen