‘Sensationele uitspraak’ in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen.
==

Een Oostenrijkse rechtbank heeft geoordeeld dat de PCR-test op de manier waarop hij wordt gebruikt ongeschikt is om een besmetting aan te tonen. Dit betekent dat het coronabeleid in Oostenrijk, en waarschijnlijk dus ook in andere landen, eigenlijk op drijfzand is gebaseerd.

De Vrijheidspartij van Oostenrijk (FPÖ) wilde eind januari een demonstratie organiseren in Wenen, maar dat werd door de autoriteiten verboden. De partij stapte naar de rechter, die de FPÖ in het gelijk stelde. Het verbod was ongegrond.

De rechter uitte felle kritiek op het coronabeleid van de Oostenrijkse regering. Zo zei hij dat de politie op basis van besmettingscijfers geen coronademonstraties meer mag verbieden, schrijft internetkrant Report 24.

Daarnaast merkte de rechter op dat er nog steeds geen bewijs is dat de coronamaatregelen effect hebben. De definities die de overheid hanteert bij het tellen van coronabesmettingen voldoen niet aan de richtlijnen van de WHO.
==
Lees verder:
https://www.ninefornews.nl/sen....sationele-uitspraak-

'Sensationele uitspraak' in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen
www.ninefornews.nl

'Sensationele uitspraak' in Oostenrijk: PCR-test ongeschikt om besmetting aan te tonen

Een Oostenrijkse rechtbank heeft geoordeeld dat de PCR-test ongeschikt is om een besmetting aan te tonen. Een 'sensationele uitspraak'.