Promo groep Cover Image
Promo groep Profile Picture
71 Leden

Geef je vrienden op facebook, instagram een Gratis GOLD MEMBER account door deze flyer daar vast te pinnen op je tijdlijn!
Op deze manier laat jij aan jouw vrienden en profiel bezoekers die jou missen weten dat jij er al bent ook wanneer je daar niet meer actief bent!

image

Soms worden url's op facebook en twitter geblokkeerd, gefilterd of shadow banend zodat je volgers de post niet zien! dit kan je nu omzeilen
Wil je VriendenPlek promoten met een andere domeinnaam dat kan nu
Gebruik http://zeghoi.nl deze gaat nu naar VriendenPlek 😀

Ad Pureblood deelde een post  
2 jr

2 jr

Beste VriendenPlek vrienden, je hulp wordt gevraagd!

Morgen beginnen we met de #stoptober ledenwerfactie. Klopt, we haken in met deze hashtag van het stoppen met roken, alleen maken wij ervan: stoppen met facebook!

We hebben hiervoor wat posters in verschillende formaten gemaakt en een video. De video is er in twee versies, 1 in een hd kwaliteit en 1 die je rechtstreeks kan uploaden op andere socials, een wat lichtere uitvoering dus.

Verder zal de actie her en der ondersteuning krijgen van collega-website’s en ook in de diverse podcasts worden genoemd. Daarnaast gaan we zelf promoten in meer dan 500 Telegram groepen, Twitter, GaB, en natuurlijk FB! We herhalen de actie daar om de dag. Kortom, we gaan ons best doen. Op deeljevideos staat de video inmiddels, die kun je ook gebruiken om te delen, let op! Gebruik hier de DEELKNOP voor en NIET de link! https://deeljevideos.nl/v/CeHVRd

Hopelijk wil jij ook dat VriendenPlek groeit zodat er meer leden en meer variatie komt. Ik zal een pakketje uploaden 14MB waarin de video’s, poster en een infoblad staan. We willen je vragen deze actie massaal te delen en te promoten. Heb je een website? Dan zouden we het fijn vinden als jij ook onze actie ondersteunt. Laat het even weten of je als bedrijf wil meedoen.

Samen maken we van deze actie een groot succes!

PS, heb je nog vragen of aanvullende informatie nodig? Stuur mij dan aub even een privé berichtje
Grt
MarcB

Vriendenplek.rar

Red je beste vrienden in October van het giftige BIG TECH laat ze weten dat VriendenPlek,nl bestaat!
Veel van je vrienden weten dat echt nog niet! Laat ze even weten dat jij er al bent!
Nodig de hele maand October je vrienden uit
Ps. een post vast zetten is vaak al voldoenden daar bereik je vrienden mee die jou missen en je profiel bezoeken ook als je er niet meer actief bent!
KLIK OM DE HELE FLYER TE ZIEN!

image

Even een andere kerst promo

Even een kleine kerst promo