Zombificatie

Reacties · 157 Bekeken

"Feit of Fictie" Top 10 : Januari 2020 - Juli 202210 - Zij Die De Wereld Regeren : De Klassieke Piramide-Structuur -

Gelijk het oude Rome wordt de wereld geregeerd door een driemanschap, een triumviraat.

Waren dat toen personen: Gaius Julius Caesar, Gnaeus Pompeius Magnus en Marcus Licinius Crassus; het eerste Triumviraat (59v.C.) - er zouden velen volgen - nu, heden ten dage, zijn dat conglomeraten; beleggingsmaatschappijen en investeringsmaatschappijen; grootaandeelhouders wo. banken en verzekeringsmaatschappijen, kortweg, institutionele beleggers.

Ze bezitten, dan wel controleren, alle industrieën en instituties, van grondstof tot eindproduct; van planning tot realisatie.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/909_zij-die-de-wereld-regeren-de-klassieke-piramide-structuur 

09 - De Nieuwe Wereldorde vs De Honderdste Aap -

We kunnen een probleemsituatie pas echt bij de horens vatten wanneer het daadwerkelijk doorzien wordt; de essentie ervan wordt begrepen, eerder niet. Vóór die tijd handelen denkende te weten wat we aan het doen zijn maakt de zaken er niet beter op, eerder tegenovergesteld. Weten en begrijpen is niet twee keer hetzelfde ding, net zoals begrijpen en doorzien dat niet is, echter wel tot elkaar kunnen leiden.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/627_de-corona-wereldorde-vs-de-honderdste-aap 

08 - Pathocratie : Psychopaten in Machtsposities -

Wanneer psychopatie religie, beleid en sluipenderwijs de norm wordt

Pathocratie: 'een overheid die overwegend bestaat uit individuen met persoonlijkheidsstoornissen, met name narcisme, sociopathie en psychopathie'
- https://vriendenplek.nl/read-blog/1221_psychopaten-in-machtsposities 

07 - Slavernij 5.0 : Mensen Houden, Toen en Nu -

Het is knap lastig mensen door middel van direct geweld te regeren en waar het kan worden bereikt blijft het nogal onproductief. Toch zijn er vier belangrijke fasen van het houden van mensen geweest.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/702_slavernij-mensen-houden-toen-en-nu 

06 - Het Verborgen Convenant -

Een illusie zal het zijn, zo groot, zo omvangrijk dat het hun perceptie ontgaat. Degenen die het zien zullen als krankzinnig beschouwd worden.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/527_het-verborgen-convenant

 

 

05 - Waarom de Bedoelde Dictatuur er Niet Gaat Komen -

Zowel de wiskunde als de geschiedenis leert ons dat elke dictatuur, beginnend of reeds gevestigd, openlijk of verborgen, eindig is; vroeg of laat ten onder gaat, geen stand houdt.

Dat komt door een aantal aspecten en begint gelijk al bij het fundament ervan: de ideeën, principes, die er aan ten grondslag liggen. Een dictatuur, gezien de aard ervan, is strijdig met zichzelf en daarmee gedoemd ten onder te gaan, want elk totalitair systeem is intrinsiek paradoxaal; een fictie.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/621_waarom-de-bedoelde-dictatuur-er-niet-gaat-komen 

04 - Het Ultieme Doel van Globalisten: Jou in Een Monster Veranderen, Gelijk Zijzelf -

We zijn niet onderhevig aan het corona-virus, we zijn onderhevig aan het psychopathie-virus.
Dat leidt onvermijdelijk tot een pathocratie en dientengevolge tot een extremistisch dictatorial bewind.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/448_het-ultieme-doel-van-globalisten-jou-in-een-monster-veranderen-gelijk-zijzelf 

03 - De Khazaarse Maffia (KM) -

Hoe komt het dat 't 'altijd' stil blijft over wat er werkelijk gebeurt, ís gebeurd, staat te gebeuren en wie daarvoor verantwoordelijk zijn?

Het lijkt wel alsof de wereld meer en meer gevangen zit in een soort collectief angstsyndroom waarbij alles en iedereen zo politiek correct mogelijk probeert te zijn. Zelfs binnen de alternatieve media zie we dit, waar mensen het dan wel hebben over pedofielen en satanische bloedoffers, zelden tot nooit echt naar de achtergrond van dit alles op zoek gaan. Dat is wel van essentieel belang wanneer we iets willen begrijpen van wat er werkelijk op deze wereld gaande is en waarom.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/623_de-khazaarse-maffia-km 

02 - Het Plan - De Opmars van de Bio-Machines : Mens 2.0 -

De tralies die je niet kan zien, proeven, aanraken, horen, ruiken ... de 24/7 geëlektrificeerde real-time digitale globale surveillance en controle van elke gepatenteerde en comateuze bio-slaaf.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/649_het-plan-de-opmars-van-de-bio-machines-mens-2-0 

01 - The Great Reset: Het Programma voor De Grote Totalitaire Omwenteling -

Sinds begin 2020 is het Coronavirus over de hele wereld verspreid en steeds meer mensen hebben het gevoel dat er iets mis is met de zogenaamde pandemie.

Eindeloze tegenstrijdigheden, intimidatie van de burgers en de gerichte vernietiging van bestaansmiddelen, industrieën en vrijheden als de primaire taak van de autoriteiten lijken het credo. Niet alleen hier, in het landje aan de Noordzee of in 'het Westen', maar over de gehele wereld.

Zeer vergezocht lijkt deze 'verdenking' niet. In de zomer van 2020, toen men na de eerste schrik weer voorzichtig begon te wennen aan een bepaalde normaliteit, hoorden we over de “Great Reset”. Er werd ineens gesproken over de Grote Reset; de Grote Herstart, "Build Back Better", en de unieke mogelijkheid die Covid-19 zou bieden het te realiseren.
- https://vriendenplek.nl/read-blog/640_the-great-reset-het-programma-voor-de-grote-totalitaire-omwenteling 

 

 

- Biblio:
https://vriendenplek.nl/read-blog/1177 

- https://vriendenplek.nl/FeitofFictie 


#Dictatorship #Tiranny #The New World Order #The Global 2000 Rapport #The Fourth Industrial Revolution #Agenda 21 #Agenda 2030 #ID2020 #The New Normal #Build Back Better #The Green New Deal #Lock Step Scenario #Sustainable Development Goals #CO2 #Vision 2050 #Global Goals #Global Government #NeoFeodalism #5G/6G/7G

Reacties