De Europese Politieke Gemeenschap - De EPG

Reacties · 639 Bekeken

De 'Young Global Leaders' van het WEF

.


Alle WEF-leiders van landen van het Europese continent, dus ook niet-EU-lidstaten, waaronder Oekraïne, hebben zich verenigd in een clubje dat ze de Europese Politieke Gemeenschap (EPG) hebben genoemd.

Dit clubje gaat het lot van de landen op het gehele Europese continent bepalen, 100% aangestuurd door het WEF, zonder zich aan enige bestaande wet- of regel-geving te hoeven houden.

Het betekent dat op het moment dat dit clubje op volle toeren draait, de rol van de EU overbodig is geworden want buiten spel gezet.

Diverse landen zullen derhalve uit de EU stappen - en de bevolking zal juichen, niet begrijpende dat de strop niet losser wordt maar juist strakker wordt aangetrokken.

De Franse president Emmanuel Macron bracht het oprichten van deze nieuwe politieke gemeenschap naar voren in zijn speech tijdens de slotceremonie van de Conferentie over de Toekomst van Europa op 9 mei 2022. Op 6 oktober 2022 volgde de eerste bijeenkomst van de Europese Politieke Gemeenschap, de EPG.
https://www.eumonitor.eu/9353000/1/j9vvik7m1c3gyxp/vlwqdshwfvq0 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_Politieke_Gemeenschap 

.

Wanneer je de zittende EU-regering wil 'afzetten' zal je daar een reden voor moeten bedenken; een probleem-situatie, corruptie bijvoorbeeld, al dan niet gefingeerd. https://vriendenplek.nl/read-blog/576_de-probleemsituatie-het-pro-scenario


https://vriendenplek.nl/FeitofFictie 

Reacties