2020 - 2021

Reacties · 968 Bekeken

Er zullen mooie nieuwe initiatieven ontstaan, maar wees gewaarschuwd. Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat meestal ook zo!

2021 staat voor de deur. En zo als elk nieuwjaar stapt deze ook naar binnen om het voorgaande jaar weg te sturen. En we kunnen daar niet rouwig om zijn. Laat ik niet te lang stil staan bij 2020. Voor velen was het gewoon een rampzalig jaar. We hebben een heuze staatsgreep mee mogen maken in ons mooie Nederland. We hebben een minachting gezien tegen de bevolking van de nieuwe leiders die zijn weerga niet kent. In kamervragen aan Rutte werd gevraagd of hij het verschil wist tussen besmettingen en besmettelijken, zijn minachtende antwoord was “daar snappen ze thuis niets van”. De Jonge maakt het nog rampzaliger “Corona mag geen griep worden genoemd”, maar vergelijkt een ongetest vaccin met een frikandel.

Het ergste is misschien nog wel, dat we dit allemaal laten gebeuren. Veel hoger is de intelligentie niet van beide heren dan u en mij als dom en idioot te zien.  We hebben gezien hoe de censuur de macht heeft overgenomen van het vrije woord. De media speelt geen serieuze rol meer, het is slechts een spreekbuis geworden van de “paylords”, met de NOS voorop. Het is gewoon ronduit schandalig! Het gevolg is dat uw denken wordt uitgeschakeld net als het spreken, en wat dat spreken betreft, dit is ook letterlijk, u draagt uw mondkapje trouw, en dan komt het; voor een ander! Laat dit eens bezinken en ontdek hoe waanzinnig deze gedachte is! Neem de tijd, u komt er wel achter. Het beleid, of beter geschreven, de verkrachting van mens en maatschappij is compleet, uw en mijn mening tellen niet, of beter, mogen niet meer tellen. U zal, hoe dan ook, luisteren.

Zoals de traditie is, hopen en wensen we elkaar tijdens oudjaar de beste wensen voor het nieuwe jaar. Deze zullen we, voor wat ze waard zijn, hard nodig hebben. Als u dacht dat 2020 een rampjaar was, maakt u dan de borst maar nat voor 2021. De corona-games zullen dit jaar tot een hoogtepunt komen, met alle benodigde rampen die erbij horen. Is 2021 het jaar van de grote ommekeer? Nee, dat ligt niet in de lijn der verwachting. Steeds meer mensen gaan zien dat we massaal bedonderd worden, maar deze totale groep is lang nog niet groot genoeg om verandering te bewerkstelligen.

Er zal wellicht hier een daar een demonstratie komen met wat lichtelijk geweld, maar deze zal keihard de kop in worden gedrukt in opdracht van de heersers. Ook de vredevolle initiatieven zullen niet slagen, simpelweg omdat er geen echte verbinding is. Elke groep wil de grote held voortbrengen en zo maken ze tegelijkertijd uit van het verdeel heers principe. De heersers weten dit en laten dit toe, het leidt ze van hun duistere praktijken af, en u bent lekker bezig. Het komt ze dus goed uit. Machthebbers zeggen u te beschermen tegen een kwaad virus en u een lang leven te gunnen, als u hun regels maar opvolgt. Met andere woorden, u kunt langer leven en dat doe je door het leven uit de mensen te halen…

Toch zal 2021 het jaar van de innerlijke menselijke groei zijn. We zullen begrijpen en gaan voelen dat de buitenwereld anders is dan de innerlijke wereld, de ware wereld. De innerlijke wereld zal uiteindelijk de buitenwereld gaan verdrijven en de liefdevolle, zorgzame echte mens zal terugkeren. Het gaat allemaal niet zo snel, als je wakker wordt, moet je eerst in de ogen wrijven en bijkomen, en dat kost tijd, gun de nieuwkomers tijd en overvoer ze niet. In 2021 zal dit een grote groei gaan worden en zullen de eerste stappen worden gezet naar ware menselijke verbinding. Soul to soul!

Het ligt niet in de verwachting dat de verkiezingen zullen doorgaan, tenzij er een winnend fraude systeem is. Omdat hieraan getwijfeld wordt en inmiddels openbaar bekend is hoe dit werkt, zullen de verkiezingen waarschijnlijk worden gecanceld, uiteraard met de dooddoener, de gezondheid en veiligheid.

Er zullen mooie nieuwe initiatieven ontstaan, maar wees gewaarschuwd. Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat meestal ook zo!

Hoewel het licht aan het winnen is, is zij nog niet bij de eindstreep. Dit gaat echt nog wel even duren.

Toch, hou vol, wees het licht, verspreid het licht!

Het ga u en mij goed!

geplaast op www.vriendenplek.nl Dé censuurvrije sociale media van nederland!

Reacties