Leden support
Leden support

Leden support

4725 Leden

Welkom in onze zelfhulp groep van VriendenPlek voor mensen die algemene vragen hebben

Weet je even niet hoe iets werkt en kom je er niet helemaal uit? Vraag dan hulp aan één van je medeleden. Misschien weten zij namelijk wel het antwoord op je vraag.

Kijk altijd eerst even in de groep of je vraag al gesteld is, vaak zien we dezelfde vragen voorbij komen.

Kom je er echt niet meer uit? Dan mag je atlijd contact opnemen met onze klantenservice via het contact formulier.

Zohra  
6 d ·Vertalen

Misschien een leuk ideetje?

Momenteel is het zo dat, als je een groep of pagina aanmaakt, dat je kunt aangeven in welke categorie je deze groep of pagina wilt plaatsen. Echter is er géén index waarop je al deze categorieën en alle groepen en pagina's die in deze categorieën staan kunt zien.

is het misschien technisch mogelijk om indexpagina's van deze categorieën te maken en alle groepen en pagina's die in deze categorieën staan weer te geven? Ik denk dat het op deze manier een stuk overzichtelijker wordt en makkelijker te navigeren naar pagina's en groepen in specifieke categorieën?

Nu staat alles door elkaar heen en dat maakt het een beetje onoverzichtelijk...

1 w ·Vertalen

Ik zit nu een weekje te kijken maar ik zie alleen maar negatieve berichten en heel veel clickbait. Waarom heet dit 'vriendenplek'?

1 w ·Vertalen

Vraagje. Als ik een lang bericht wil lezen waarop aan het einde staat een button van lees meer en daarop klikt verander er niets. Zodat ik de rest nog steeds niet kan lezen. Ligt dat soms aan mijn instellingen?? Mvg Dick.

3 w ·Vertalen

Goedemorgen, Ik ben nieuw op Vriendenplek en vraag mij af of er niet iets als een handleiding. Ik ben bang dat ook deze vraag hiet niet thuis hoort. Ik ben alles nog aan het verkennen wat toch aardig wat tijd in beslag neent. Mvg. Dick.

4 w ·Vertalen

Vraagje, ik zie dat mijn profiel zonder in te loggen openbaar is, kan dat ook aangepast worden? Gr Thijs