Leden support
Leden support

Leden support

934 Leden

Welkom in onze zelfhulp groep van VriendenPlek voor mensen die algemene vragen hebben

Weet je even niet hoe iets werkt en kom je er niet helemaal uit? Vraag dan hulp aan één van je medeleden. Misschien weten zij namelijk wel het antwoord op je vraag.

Kijk altijd eerst even in de groep of je vraag al gesteld is, vaak zien we dezelfde vragen voorbij komen.

Kom je er echt niet meer uit? Dan mag je atlijd contact opnemen met onze klantenservice via het contact formulier.

Goedenavond, een paar dingen werken niet meer goed op de site.
Bij je profiel staan persoonlijke aspecten. Een ervan is, over mij.
Ik had daar een verhaaltje opgezet, netjes met regel afstanden en alineas. Maar opeens stond alles onderelkaar geplakt? Geen gezicht en onoverzichtelijk. Weggehaald en getracht het verschillende keren er weer in te plakken zoals het voorheen was, maar helaas, het probleem is niet weg.

Al een tijdje werkt de like knop niet goed, de ene keer wel en de andere keer niet. Dan wil je een keuze maken en dan komt alleen het duimpje. Je kan het dan daarna wel veranderen in iets anders maar denk niet dat dit de bedoeling is van het systeem.

Groet, Vlinder

Goedenavond support, is het niet mogelijk om meerdere foto,s - afbeeldingen in 1 bericht te publiceren (kans is natuurlijk ook aanwezig dat ik iets fout doe) en klopt het als je een nieuwsbericht publiceert, dat je het niet ken publiceren als je de https/url weglaat, met andere woorden https/url bij elk nieuwsbericht (laten staan dus)

Waarom zie je alle eerdere reacties niet meer als je reacties uitschakeld? Bij uitschakelen ga ik er vanuit dat ik verdere reacties stop kan zetten omdat je bijvoorbeeld antwoord op je vraag hebt. Maar dan zie je dus gelijk geen enkele reactie meer staan. Is dat de bedoeling van die functie?

volgens mij is deeljevideo's ook van jullie? ik kan er niet meer op krijg een wit beeld met de deze tekst: ZipArchive extension is NOT installed on your web server ! Gisteren nog geen problemen.

Wat bedoelen jullie met "bedrijfsnaam" als je iets wil verkopen? wat vul je daar in?

image