Is het kantelmoment bereikt?

Reacties · 374 Bekeken

Respect kan ik tonen voor de organisaties die keer op keer demonstraties blijven organiseren en continu oproepen tot geweldloosheid. Demonstraties die feitelijk niets opleveren, behalve wat aandacht, wat misschien voldoende zou kunnen zijn.

Een puinhoop! Wat een enorme grote puinhoop heeft dit kabinet onder de bezielende (zielloos dus!) leiding van ene Mark ervan gemaakt!  De poppenkast van deze clown en zijn medespelers leidt in een recordtijd tot verval, grote armoede en een nieuwe hongerwinter. In goed en wel twee jaar tijd is het land nagenoeg tot op het bot gesloopt, en ook hetgeen er nog over is, zal worden vernietigd, want stuk moet het!

Politiek gezien is dit land stuur- en visieloos.  Er is geen enkel fatsoenlijk beleid dat enige vorm van hoop geeft. Het communicatie niveau ligt niet veel hoger dan dat van een stelletje ruziënde kinderen uit groep acht. Men doet maar wat en jankt vooral over kwetsbaarheden en het niet politiek correcte gedrag van elkaar. Woke heeft zijn intrede gedaan in de tweede kamer, en u ziet de resultaten. Het is alleen zieligheid en beledigd voelen, zware en diepe geestelijke armoede dus. Tijd voor zeer professionele hulpverleners!

Democratisch gekozen volksvertegenwoordigers die het woord wordt ontnomen, een kabinet dat als een klein jankend kind wegloopt, en we noemen dat democratie! Dat deze democratie niet meer bestaat is niet nieuw, al twee jaar wordt er van alles besloten en in wetten vastgelegd zonder dat uw of mijn mening wordt gevraagd. Tot zo ver de democratie!

De meest zielige partij van dit moment is toch D66, de Kaag’s en de Paternotte’s zijn ronduit huilende klimaatactivisten met een stevig woke gehalte. D66, u weet het misschien nog wel, de partij die opgericht is met mooie idealen, die idealen die nu allemaal 180 graden zijn omgedraaid. Denk aan het referendum, of aan de vrede. Hans van Mierlo zou zich omdraaien in zijn graf! Nu is het anders, het referendum is vakkundig de nek omgedraaid en er is geen partij te vinden die harder schreeuwt om meer wapens. Dan is er nog Gert-Jan Segers, u kent hem wel, de man van de Christenunie, de man van “God is liefde”, gooi de bommen maar, hoe meer hoe beter!

Er is geen enkele partij geweest die op het idee kwam wat diplomaten met thermosflessen koffie naar het oorlogsgebied te sturen en te praten/onderhandelen over de ontstane situatie, nee. Het meest intelligente wat er werd uitgekraamd was; “wapens!”. Dit is het trieste niveau van onze politiek! Jammer, maar waar. U voelt dagelijks de gevolgen. Dit doet trouwens de vraag opwerpen, waarom we geen wapens hebben gestuurd naar bijvoorbeeld Libië toen de Amerikanen dit land binnenvielen om de olie veilig te stellen. Hetzelfde geldt voor nog een aantal landen in het midden oosten. Waarom gingen we die landen niet helpen die bruut werden aangevallen door de Amerikanen?  Waarom stuurden we toen geen wapens?

Dit kabinet is het meest gewelddadige en oorlogszuchtige kabinet ooit! Het wil blijkbaar graag een derde wereldoorlog en het is al twee jaar bezig met een oorlog tegen de inwoners van dit land. Het gebruikt alle middelen om dit te bewerkstelligen, manipulatie, indoctrinatie, censuur, polarisatie en natuurlijk de omgekochte media. Vanzelfsprekend wordt er enorm gelogen en bedrogen, alles is in tijden van oorlog toegestaan.  Erg genoeg zien de meeste mensen dit niet,  psychologisch prima te verklaren hoor. Je wordt langzaam meegezogen in de ellende, en je gelooft in de zogenaamde oplossingen die valselijk worden geboden.

Het diep trieste is toch wel dat al dit geweld goed wordt gepraat, we vinden het klaarblijkelijk niet erg om te worden uitgespeeld tegen elkaar en daarbij mag geweld gebruikt worden, geweld als onderdrukking en uitsluiting. Maar ook fysiek, denk maar aan hoe demonstranten in elkaar worden gemept en door valse honden worden gebeten. Maar ook het geweld alsof de Russen hier morgen op de stoep zouden staan, u wordt ermee doodgegooid, en u wordt gevoed door de gekochte media. Zelfs de nucleaire dreiging is al weer van stal gehaald, waar heb ik dit eerder gehoord? Angst, u moet vooral angst hebben.

Respect kan ik tonen voor de organisaties die keer op keer demonstraties blijven organiseren en continu oproepen tot geweldloosheid. Demonstraties die feitelijk niets opleveren, behalve wat aandacht, wat misschien voldoende zou kunnen zijn. Aan de andere kant vraag je jezelf steeds vaker af, waarom? Hoe kan het zijn dat de regering eindeloos doorgaat met geweldsuitingen tegen de bevolking,  en dat wij als bevolking dit maar slikken? Zelf denk ik dat het kantelmoment er bijna is. Ben er van overtuigd dat, als je een bevolking maar lang genoeg tart, polariseert, uithongert, kinderen  laat sterven van de honger, de voedselbanken leeg zijn, de kachel niet meer aan kan, je jezelf gaat wassen met slootwater, ze wel een keer in actie komen. Het lijkt erop dat dat moment is aangebroken, het moment dat de bevolking niets anders kan, dan hetzelfde doen wat de overheid ons nu aandoet.

God zegene de (staats)greep.

 

Reacties
Madeleine Weeber 1 w

❤️🧡💚🙏❗