Spike proteïne in vaccins verantwoordelijk voor ernstige en blijvende schade

Reacties · 50959 Bekeken

In peer reviewed studies is nu bewezen dat het mRNA vaccin niet in de schouderspier blijft, maar zich door het hele lichaam kan verspreiden, ‘en dat is zeer verontrustend’ – MIT wetenschapper erkent: ‘Implicaties zijn afschuwelijk’

Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: "We hebben een grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif"

01/06/2021

Het aantal gevestigde (top)wetenschappers die op basis van onderzoek en bewijs waarschuwen dat de Covid-19 vaccins afschuwelijke gevolgen hebben, groeit met de dag.

.

Professor, kankeronderzoeker en vaccinspecialist waarschuwt een beangstigende boodschap aan gevaccineerde mensen te moeten geven. In peer reviewed studies is nu bewezen dat het mRNA vaccin niet in de schouderspier blijft, maar zich door het hele lichaam kan verspreiden, en dat is zeer verontrustend - MIT wetenschapper erkent: 'implicaties zijn afschuwelijk'

.

De virale immunoloog, kankeronderzoeker en vaccinspecialist professor Byram Bridle toonde zich geschokt toen hij de resultaten zag van een uitgebreid onderzoek naar wat de Covid-19 vaccins in de lichamen van mensen doen. 'We realiseren ons pas nu dat we een grote fout hebben gemaakt. We dachten dat het Spike proteïne -dat door de vaccins in het lichaam wordt aangemaakt- een prachtig antigen was. We hebben nooit geweten dat het Spike proteïne zelf een giftige stof en een pathogenische (ziekteverwekkende) proteïne is. Dus door mensen te vaccineren injecteren we hen onbewust met een giftige stof.'

Professor Bridle zegt daarmee precies waar tal van andere gevierde wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaars, al maanden voor waarschuwen. Dat deze mRNA / spike-proteïne coderende vaccins een potentieel ernstig gevaar voor de menselijke gezondheid zijn. Het was dan ook van meet af aan bekend.

Bridle is hoofddocent aan de Universiteit van Guelph in het Canadese Ontario en kreeg vorig jaar van de overheid een subsidie van $ 230.000,- voor research naar de ontwikkeling van Covid vaccins. Hij deed zijn uitspraken vorige week donderdag in een radio interview met Alex Pierson.

- Beangstigende boodschap: Bewijs dat mRNA vaccins zich door lichaam verspreiden

De professor waarschuwde de luisteraars dat hij een beangstigende boodschap voor hen had. Hij en een groep internationale wetenschappers dienden een verzoek in bij de Japanse autoriteiten voor toegang tot een nieuwe, peer-reviewed biodistributie studie. Daarin bleek te worden aangetoond dat het Spike proteïne van het Covid vaccin wel degelijk in de bloedbaan terecht komt en zich door het lichaam verspreidt. Dat is een plausibele verklaring voor de vele (tien)duizenden mensen die bloedklonters, een hartaandoening, problemen met de vruchtbaarheid of voortplanting, hersenschade of een andere ernstige ziekte oplopen.

'Het is de eerste keer ooit dat wetenschappers konden zien waar deze mRNA vaccins na de injectie naartoe gaan', zei Bridle. 'Is het een veilige aanname te zeggen dat het in de schouderspier blijft? Het korte antwoord is: absoluut niet. Dat is zeer verontrustend.'

De vaccinproducenten en hun lakeien in de mainstream media en de politiek hebben tot nu toe steeds volgehouden dat de Covid mRNA vaccins veilig zijn en dat het gevaarlijke Spike proteïne waar deze vaccins het menselijke lichaam voor coderen voornamelijk dichtbij de plek van inenting, dus in de schouderspier, blijft. Kritische wetenschappers die waarschuwden dat dit wel eens niet het geval zou kunnen zijn, werden genegeerd of belachelijk gemaakt, maar blijken nu definitief gelijk te hebben gehad.

- Spike protene is bijna geheel verantwoordelijk voor schade aan hart- en bloedvaten

'Uit de Japanse studie blijkt dat het beruchte Spike proteïne toch in het bloed terecht komt, waar het dagenlang door het lichaam kan circuleren, en zich kan ophopen in diverse organen (vooral in lever, nieren, milt, en in zeer hoge concentraties in de eierstokken). We weten al heel lang dat het Spike proteïne een pathogenische proteïne is. Het is een gif. Het kan schade in ons lichaam veroorzaken als het in de (bloeds)omloop terecht komt', aldus Bridle.

'Vaccinproducenten beweerden dat ze juist het Spike proteïne hadden gekozen omdat dit het gevaarlijkste onderdeel van het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus is, en het lichaam daar in theorie dan antistoffen tegen zou aanmaken. Maar wat we in de wetenschappelijke gemeenschap hebben ontdekt is dat het Spike proteïne op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem als het in de (bloed)circulatie terecht komt', legde Bridle uit.

Proefdieren die een gepurificeerd Spike proteïne in hun bloedbaan kregen geïnjecteerd, kregen hart-vaat problemen. Bovendien werd aangetoond dat het Spike protene ook de bloed/brein barrière kan doorbreken en schade aan de hersenen kan veroorzaken. Een peer-reviewed studie in Nature laat zien dat nano-deeltjes in vaccins hersenschade kunnen veroorzaken.

- Het vaccin en het protene komen beide in bloedcirculatie terecht

Het was volgens Bridle daarom een ernstige fout aan te nemen dat het Spike proteïne niet in het bloed terecht zou komen. Nu hebben we scherp omlijnd bewijs dat de vaccins die ervoor zorgen dat de cellen in onze deltoïde spieren dit proteïne aanmaken, dat het vaccin zelf, plus het proteïne, in de bloedcirculatie terecht komt.

Hij haalde een recente publicatie van een peer-reviewed studie aan waarbij het Spike proteïne werd ontdekt in het bloedplasma van 3 van 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna vaccin hadden gekregen. In één van deze personen circuleerde het Spike proteïne maar liefst 29 dagen. Zodra het in het bloed zit, hecht het proteïne zich aan specifieke ACE2 receptoren van de bloedplaatjes en bloedvaten. Dan kunnen er twee zaken gebeuren: of er ontstaan klonters, precies wat we zien met de bloedstoornissen die met deze vaccins in verband worden gebracht, of bloedingen. https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

Het zou volgens hem tevens de hartproblemen onder jongeren die zijn gevaccineerd verklaren. De CDC gaf onlangs toe dat er onderzoek wordt gedaan naar milde hartstoornissen die na een Covid vaccinatie ontstaan. Mild? Recent werden 18 tieners in Connecticut in het ziekenhuis opgenomen omdat ze na hun vaccinatie problemen met hun hart hadden gekregen.

https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-investigating-reports-heart-problems-teens-adolescents-covid-vaccine/

https://www.lifesitenews.com/news/18-connecticut-teens-hospitalized-for-heart-problems-after-covid-vaccines-white-house-says-young-people-should-still-get-the-shots


- MIT wetenschapper: Implicaties zijn afschuwelijk

De resultaten van deze gelekte Pfizer studie zijn niet verrassend, maar de implicaties zijn afschuwelijk, reageerde Stephanie Seneff, scenario researchwetenschapper aan het prestigieuze MIT. Het is nu duidelijk dat de inhoud van de vaccins terecht komt in de milt en in de klieren, inclusief de eierstokken en de bijnieren.

Pediatrisch reumatoloog J. Patrick Whelan had het adviescomité van de FDA nog zo gewaarschuwd dat het Spike proteïne in de Covid vaccins microvasculaire schade zou veroorzaken, en daardoor de lever, het hart en de hersenen zou kunnen beschadigen. Daar is tijdens de testfasen niet naar gekeken.

Hoewel Whelan niet tegen een corona vaccin is, zei hij dat het vele malen erger zou zijn als honderden miljoenen mensen langdurige of zelfs permanente schade aan hun hersenen, hart of andere organen zouden oplopen als gevolg van de Spike-proteïne-vaccins.

- Grote gevolgen voor bloeddonaties, borstvoeding, voortplanting

Bridle stelt dat de bevindingen in de studie grote gevolgen zullen moeten hebben. Zo moeten bloeddonaties van gevaccineerde mensen voor onbepaalde tijd worden stopgezet, omdat ze anders andere mensen kunnen besmetten. Het Rode Kruis in Japan en België wil voorlopig al geen bloeddonaties van mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, en is er inmiddels bewijs geleverd dat het Spike proteïne via de moedermelk aan babys wordt doorgegeven, wat bij een aantal zuigelingen ingewandenbloedingen, zeldzame bloedziekten en sterfgevallen heeft veroorzaakt.

Ook de hoge concentratie die werd gevonden in de eierstokken baart wetenschappers grote zorgen. 'Zorgen we er hiermee voor dat jonge mensen onvruchtbaar worden' vraagt Bridle zich hardop af, wijzend op de vele duizenden gevaccineerde vrouwen die menstruele problemen hebben gekregen, en vele honderden miskramen die na vaccinatie zijn gemeld. Ook mannen blijken stoornissen in hun voorplantingsorganen te krijgen.

- Vaccins richten slachting aan, maar media-politiek-farma complex weigert ernaar te kijken

Op 15 mei jl. waren er volgens de officile statistieken in de VS al zon 4000, en in de EU al ruim 11.500 vaccinatiedoden, en bij elkaar opgeteld meer dan 630.000 mensen die ziek, gewond of gehandicapt zijn geraakt na geïnjecteerd te zijn met een Covid vaccin van Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Johnson Johnson.
In Europa ging het halverwege mei al om zon 310.000 mensen die niet meer hersteld zijn na hun vaccinatie. Daar zitten duizenden mensen met zeer ernstige (immuun)stoornissen, hart- en vaatziekten, hersenaandoeningen, en handicaps zoals blindheid en doofheid bij.

Natuurlijk wordt ook deze gevestigde topwetenschapper onmiddellijk belasterd door de mainstream media, die net als vrijwel de gehele politiek volledig in de zak van het farma-vaccin complex zit.

Wanneer gaan zij eindelijk toegeven dat ze wel eens zouden kunnen meewerken aan één van de allergrootste misdaden tegen de menselijkheid ooit? Als er eerst miljoenen slachtoffers zijn gevallen? Als ook hun eigen geliefden allerlei ernstige ziekten krijgen en wellicht zelfs sterven? Of zijn de politieke- en media-kopstukken slim genoeg dat ze zichzelf en hun eventuele gezinnen niet met deze mRNA genmanipulatie vaccins laten injecteren?

Ref.

https://www.lifesitenews.com/news/vaccine-researcher-admits-big-mistake-says-spike-protein-is-dangerous-toxin

Gerelateerd:

Reiner Fuellmich Interview - Nederlands Ondertiteld
https://www.jornluka.com/the-trueman-show/dr-reiner-fuellmich/

"Monsters"
https://vriendenplek.nl/read-blog/448_het-ultieme-doel-van-globalisten-jou-in-een-monster-veranderen-gelijk-zijzelf

"Het Doel"
https://vriendenplek.nl/read-blog/649_het-plan-de-opmars-van-de-bio-machines-mens-2-0

.

https://vriendenplek.nl/read-blog/791_vaccin-onderzoeker-legt-enorme-fout-bloot-spike-eiwit-is-gevaarlijk-gif
https://vriendenplek.nl/read-blog/582_covid-1984-de-corona-wereldorde


- Biblio:
https://vriendenplek.nl/read-blog/666  
https://vriendenplek.nl/read-blog/1177  
https://vriendenplek.nl/read-blog/2310 
https://vriendenplek.nl/read-blog/3188 

Reacties
Juultje 2 jr

Dus als ik het goed begrijp één keer in je lijf, niet meer aan te doen.

 
 
Lotte Olivier 3 jr

https://apnews.com/article/fact-checking-377989296609

CLAIM: COVID-19 vaccines make people produce a spike protein that is a toxin and can spread to other parts of the body and damage organs.

AP’S ASSESSMENT: False. COVID-19 vaccines instruct the body to produce spike proteins that teach the immune system to combat the spikes on the coronavirus, and experts say these proteins are not toxic.

THE FACTS: A recent radio interview with an Ontario professor is being shared widely online to mislead social media users about COVID-19 vaccines.

In an episode that aired in May, Canadian radio host Alex Pierson interviewed Dr. Byram Bridle, an associate professor in viral immunology at the University of Guelph’s Ontario Veterinary College, about whether the vaccine was safe for children.

On the show, Bridle says that he is pro-vaccine, but goes on to discuss a fringe theory that the spike protein that the body produces from the vaccine is toxic and can damage certain organs.

“We made a big mistake. We didn’t realize it until now, we thought the spike protein was a great target antigen. We never knew the spike protein itself was a toxin and was a pathogenic protein so by vaccinating people we are inadvertently inoculating them with a toxin,” he says.

Though Bridle used the term “we” there is no indication that he was involved in any way in developing COVID-19 vaccines. Other scientists refute Bridle’s characterization of the spike protein.

“The spike protein is immunogenic, meaning it causes an immune response, but it is not a toxin,” said William Matchett, a vaccine researcher at the University of Minnesota Medical School.

All the vaccines that received emergency use authorization in the U.S. do not contain actual spike protein from COVID-19 or the live COVID-19 virus. The spike proteins that coat the coronavirus allow the virus to easily infect the human cell and replicate. However, the vaccine works by teaching the immune system to fight off the spike protein in the body and get rid of it.

Dr. Dan Kaul, an infectious disease expert at the University of Michigan, said that the vaccines have been proven safe and effective through clinical trials and the millions of people who have so far received the vaccines in the U.S.

“In terms of the spike protein itself being pathogenic in some way that’s just simply not true,” he said in response to Bridle’s claims.

The Pfizer and Moderna vaccines rely on messenger RNA, often referred to as mRNA, that delivers a set of instructions to create that spike protein so your body can learn to identify and fight off the virus. The Johnson & Johnson is a vaccine that carries its genetic instructions for the spike protein through a modified adenovirus.

Posts online shared quotes of Bridle’s interview to further push the false narrative that COVID-19 vaccines are dangerous and attack the body.

In the interview, Bridle says that the spike proteins generated by the vaccines don’t stay in the shoulder muscle, but spread and are “causing so much damage in other parts of the bodies of the vaccinated.” But Dr. Adam Ratner, a pediatric infectious disease specialist at NYU Langone Health, said that vaccines are mostly concentrated at the site of injection or the local lymph nodes.

“What was said in the radio show was completely inaccurate,” Ratner said. “There is no spike protein in the vaccines first of all. The amounts that are made after the mRNA is injected are very small and it almost exclusively stays locally. It is nowhere near the amount he was talking about.”

In the radio interview, Bridle mentions a study of 13 health care workers that he said confirmed that the spike in protein was found in their blood. But experts say they found nothing of concern from that same study, which was conducted by researchers at Brigham and Women’s Hospital and appeared in the journal Clinical Infectious Diseases in May.

Bridle left out key details of the study, which relied on an ultrasensitive detection tool, said Matchett, of University of Minnesota.

“The spike became undetectable by 14 days after the first dose of the vaccine,” Matchett said of the study. “After the second dose, they could not detect the spike protein in the blood of any of the participants because the participants had all generated anti-spike antibodies.”

Bridle also mentioned a Japanese study to support his claims about the spike protein. But the study, which is written in Japanese, does not look at spike proteins from the vaccine, Matchett said.

Bridle did not respond to requests for comment from The Associated Press. An auto-reply email from his account said that a more comprehensive report on his comments would soon be published.

“My answer to the question posed by the host was objective and founded on multiple reliable scientific sources,” he said in the auto-reply.

 
 
0987654321 3 jr

https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/dr-byram-bridle-on-point-with-alex-pierson