Behalve een juridisch stappenplan, is er natuurlijk veel meer nodig om een waarlijk vrij mens te zijn. Vandaar dat ik tussen alle juridische zaken graag even de schijnwerper richt op een bewustzijnverruimend boek, wat een onverwacht grote impact op mijn kijk op de wereld (en dus mijzelf) had.
,,Parzival en de Graal; het pad van de ziel", door Marianne van Dungen.
Ik hou niet zo van het woord -moeten-, anders zou ik het een "must-read" noemen.
(https://www.wereldboeken.nl/parzival-en-de-graal)

Parzival en de Graal  - Wereld Boeken
www.wereldboeken.nl

Parzival en de Graal - Wereld Boeken

Parzival en de Graal Met een voorwoord van Marcel Messing De avonturen van Parzival worden door kunstenares en schrijfster Marianne van den Dungen uitgewerkt in vijfendertig prachtige tekeningen. Als uitgangspunt zijn scenes gekozen uit de middelee

Wanneer de electriciteit uit valt, is niet precies te zeggen. Maar de kans erop deze winter, neemt gestaag toe.
Vrije mensen zijn daar graag op voorbereid; het klagende "arme ik" slachtoffer, zoals de media momenteel graag presenteren in binnen- en buitenland, past ons niet. Krokodillentranen zijn goed voor de media, maar belonen enkel het slaafs afwachten wat de Staat graag wil dat we doen.

Geen stroom is binnen 24 uur ook geen mobieltje meer.
Laat jij je slaafs in die positie brengen?
Of doe je mee met een groeiende groep mensen, die in kleine overwogen stapjes (dus niet in angst!) participeert.
Denk aan Noodcommunicatie en Offgrid-energievoorziening. Dan ben je welkom op www.mycells.net

In De Andere Krant vindt sinds enkele weken een interessante dialoog plaats tussen Karen Hamaker enerzijds en Jeroen Pols - Frank Stadermann anderzijds, over de haalbaarheid van het jezelf loskoppelen van de Staat.
Beide partijen leveren over en weer 1 paginagroot commentaar en dat maakt het onderwerp langdradig en nodeloos ingewikkeld.

Want voor het noodzakelijk verschil tussen Mens van Vlees en Bloed enerzijds en de staatsburger/onderdaan/Natuurlijk Persoon anderzijds is niet zoveel tekst nodig. Sterker nog, de basis vraagt nog geen half A4 = 194 woorden.

Voor de oplossing zelf in een vervolgartikel zijn niet heel veel meer woorden nodig.

Vrije Mens, argumenten onderscheid Mens-Persoon.docx

Videoles 20 staat online.
Een aantal mensen is bezig de rechtbankprocedure op te starten. Wordt 2022 het jaar, waarin het kaf van het koren gescheiden gaat worden?
Het is bijna stuitend om te zien hoeveel schapen goedgelovig die nonsens van 4 mei slikken, terwijl ze geknipt en geschoren worden door de krachten achter de schermen.

Verschillende cursisten zijn (bijna) door het stadium heen van het attent maken op het bestaan van de Zekerheidstellingsovereenkomst en het vervolgens bij aanhoudende dwang of vordering, factureren en aanmanen van partijen.
Dat betekent dat de komende cursusles de gang naar de rechter gaat behandelen om die partijen via een deurwaarder te dwingen de rekening voor het negeren van de ZSO te betalen.
Uiteindelijk moet daarmee het bewijs geleverd worden, dat de procedure werkt.

Over

Gebruik het verschil tussen de biologische identiteit (de mens van vlees en bloed) en de juridische identiteit (de staatsburger/natuurlijk persoon) om via een wereldwijd geregistreerd contract tussen beide identiteiten om de bemoeizuchtige Staat der Nederlanden op een afstand te houden.