Bloggen, hoe leuk is dat?

Reacties · 1145 Bekeken

Bloggen is een mooie manier om je verhaal te delen

Bloggen, hoe leuk is dat?

Bloggen is een mooie manier om je verhaal te delen en kenbaar te maken aan de buitenwereld. Je verhaal kan natuurlijk van alles zijn. Je kunt schrijven over de situatie in de wereld, of in je dorp, of thuis. Maar ook over je hobby, en hierbij maakt het natuurlijk niet uit wat je hobby is. Je kunt schrijven over je werk. Je kunt schrijven over gevoelens, emoties, verdriet of vreugde, wat maakt je blij? Je kunt schrijven over je eigen bedrijf waar je met veel liefde en passie net mee begonnen bent. Je kunt schrijven over een boek dat je net gelezen hebt. Je kan het niet zo gek bedenken, of je kunt erover schrijven.

Waarom zou je dat doen? Nou, dat zou kunnen omdat je op zoek bent naar gelijkgestemden, of om je gedachten kenbaar te maken en te delen met buitenwereld. Of om je gevoelens duidelijk te krijgen voor jezelf, of om gebeurtenissen te verwerken. Of je wil je nieuwe bedrijf in de spotlight zetten, ook dit kan. Alhoewel we voor bedrijven de mogelijkheid hebben om een gratis promotiepagina aan te maken! (https://vriendenplek.nl/pages ) Natuurlijk is het voor velen gewoon heerlijk om te schrijven, of je dat nu doet om iets te promoten of voor je hobby, schrijven kan heel erg bevrijdend werken.

Bij VriendenPlek zijn veel bloggers die schrijven over van alles en nog wat, hoe mooi is dat? Men schrijft de mooiste gedichten ( https://vriendenplek.nl/read-blog/664_een-gedicht-van-vlinder.html ) of over het belang van voelen ( https://vriendenplek.nl/read-blog/655_waarom-voelen-essentieel-is-in-momenten-van-crisis.html ). Weer anderen schrijven over de meer luchtige dingen van het leven ( https://vriendenplek.nl/read-blog/644_ochtendwandelingetjes.html ) en ( https://vriendenplek.nl/read-blog/602_limburg-en-limburgs.html ) of over hoe je meer kan doen aan je gezondheid ( https://vriendenplek.nl/read-blog/635_is-het-mogelijk-om-de-kans-op-ziek-worden-te-verkleinen.html ) Dit zijn maar een paar voorbeelden ter illustratie. Hier vind je het blogoverzicht ( https://vriendenplek.nl/blogs )

Voorbeelden en mogelijkheden genoeg. Binnen VriendenPlek is er ook een heus Bloggersplatform waar je je blog kan promoten, hier zijn bijna 500 leden actief. Zeker de moeite waard om je blog daar te plaatsen ( https://vriendenplek.nl/timelineu=bloggersplatformref=se ) Een blog laat zich uitstekend delen via andere social media. Het mooie daarvan is dat je niet alleen een hogere exposure krijgt op je blog, maar ook VriendenPlek in de aandacht zet. Daarom vinden we het helemaal niet erg als je VriendenPlek noemt onderaan je blog….Zo kan het mes snijden aan twee kanten, mooi toch?

Dus, pak je digitale pen, en begin met schrijven, over wat jij maar wil….

Vrij bloggen, vriendenplek.nl!

Delen? Graag! Gebruik deze link: https://vriendenplek.nl/read-blog/670_bloggen-hoe-leuk-is-dat.html

Reacties