THE LION's GATE (1)

Reacties · 4676 Bekeken

De ‘turbo energie-boost van het universum’ komt er weer aan! De LionsGate van 8-8 is er elk jaar opnieuw om je in je kracht te zetten.

Jaarlijks wordt op 8 augustus een krachtig portaal actief, een kosmische doorgang van hoge energie. Een soort van turbo energie-boost van het universum om je te versterken. Door de dubbele getallen (8/8) wordt deze energie ook nog versterkt door engelen energie.

Numerologische betekenis:
Nummer 8 staat in de numerologie voor:
Overvloed, welvarendheid, innerlijke wijsheid en karma.
Op 26 juli begint de eerste dag van het nieuwe zonnejaar, daar start het opbouwen van energie tot de climax op 8 augustus (8/8), om daarna weer langzaam af te nemen tot 17 augustus (numerologisch 8/8).

The Lions Gate, zoals dit portaal wordt genoemd, opent de ruimte om je energiecentrum op te laden, te zuiveren, 'aan te zetten'.

Het cijfer 8 heeft dezelfde gevlochten structuur als ons DNA. Ons DNA bevat de oeroude informatie van onze voorouders, terwijl het tegelijkertijd de geldende codering bevat van de keuzes die we vandaag maken in ons leven. Het Karma stuk wordt dus aangeraakt, je moet dit niet zien als een straf of afrekening maar als de wet van oorzaak en gevolg.

Sta stil bij de diepgewortelde patronen die op onbewust niveau worden ingegeven door onze ouders en voorouders. Kies nu voor een bewust nieuwe manier van handelen met milde en open aandacht.
Op deze wijze voer je je Karma op een liefdevolle manier af uit je voorouderlijke lijnen. Het is nu de tijd om wat niet van jou is, achter je te laten, een nieuw begin van jouw leven.

De rode draad is om vanuit een verhoogd bewustzijn ons een betere situatie aan te meten dan waar we tot nu toe in verzeild waren geraakt. Meditatie over dit onderwerp zal je zeker helpen.

 

- Foto Pixabay 276092

Reacties