Punten sparen met je activiteiten op socializen

De oplettende leden hebben al gemerkt dat we vorige week het puntensysteem hebben geactiveerd.

Vorige week hebben we het puntensysteem op de website geactiveerd. Het is nu dus mogelijk om met je activiteiten op socializen punten te sparen. In dit artikel leg ik uit hoe het werkt en wat je met de punten kunt doen.

Voor elk bericht, reactie, commentaar en weblog artikel krijg je punten. De waarde qua punten voor elke activiteit is als volgt:

Het plaatsen van een bericht op de tijdlijn 15 punten,
Het geven van een reactie met de reactieknop 5 punten,
Het plaatsen van een commentaar onder een bericht 10 punten,
Het schrijven van een weblog artikel levert 30 punten op.

Het forum is (nog) geen onderdeel van het puntensysteem dus het plaatsen van berichten in het forum levert geen punten op.

Leden zonder pro lidmaatschap kunnen per dag maximaal 1000 punten sparen. Leden die wel een pro lidmaatschap hebben kunnen maximaal 2000 punten per dag sparen.

Wat is er mogelijk met de punten?
Punten kunnen gebruikt worden om een pro lidmaatschap aan te schaffen en ze kunnen worden ingewisseld voor advertentie tegoed. Het is met advertentietegoed mogelijk om gebruik te maken van ons geavanceerde advertentiesysteem. Hiernaast zijn er ook nog andere plannen voor de punten maar daar laten we jullie op een later tijdstip meer over weten.

De inwissel koers van de punten voor een pro lidmaatschap en voor advertentieruimte is als volgt: 1000 punten = 1 euro. Een voorbeeld: als je een pro lidmaatschap wilt aanschaffen voor 1 maand dan heb je 8000 punten is 8 euro nodig.

Momenteel is het nog niet mogelijk om gespaarde punten voor daadwerkelijke euro's in te wisselen maar dat zijn we in de toekomst zeker van plan. Echte euro's kun je nu al wel verdienen met ons affiliate programma.

Succes met sparen.

 


Reacties
❤️ Zohra ❤️ 2 jr

Ik heb al meer dan 1000 punten. Kan ik daarmee een PRO-lidmaatschap nemen?