Blog--> Zijn sterren wel sterren?

"Vanuit diverse hoeken van deze planeet komen beelden binnen van amateurastronomen die een heel ander beeld laten zien van de sterren en de planeten. Ze lijken wel levend. Deze beelden wil ik graag met u delen om te laten zien dat het wellicht allemaal heel anders is dan wij moeten denken"

In mijn blogs over het universum spreek ik over “levende identiteit”. Want dat is wat het universum is. (Dit stuk staat los van de blog's, maar is even een klein uitstapje.) Net als wat wij planeten en sterren noemen. Ook dat zijn levende identiteiten. Of dacht u werkelijk dat we op een klomp steen met een noodvaart door de ruimte heen vliegen, en dat al voor miljoenen jaren? Heden ten dage neemt de technologie een belangrijke plaatst in in onze samenleving. De techniek, stelt ons in staat om steeds verder en dieper te gaan kijken in het universum. Iedereen kent de fraaie beelden wel van NASA. Ik schrijf bewust fraaie beelden, want dat zijn het. Maar zijn ze wel wat ze moeten zijn? Er zijn mensen die het zich financieel kunnen veroorloven geavanceerde telescopen aan te schaffen voor hun hobby: de ruimte. Zoals toeval niet bestaat, lopen zaken op deze planeet in een bepaalde synchroniciteit. Vanuit diverse hoeken van deze planeet komen beelden binnen van amateurastronomen die een heel ander beeld laten zien van de sterren en de planeten. Ze lijken wel levend. Deze beelden wil ik graag met u delen om te laten zien dat het wellicht allemaal heel anders is dan wij moeten denken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaande video, het heeft de volgende beschrijving: Actual footageof the stars and planets (wandering stars) above our heads each night. This video is of actual footage of stars mixed with Cymatics, Sonoluminescence, Bioluminescence, Harmonic Resonance of water, Light, the electromagnetic firmament and the waters above.

In maart 2012 is door SDO ( Solar Dynamics Observatory ) unieke gebeuren vastgelegd bij onze zon. Maken we hier de geboorte mee van een ster? Zijn het andere identiteiten die de energie van de zon gebruiken? Weten doen we niet, maar we kunnen zien dat het universum leeft! U kunt op hun site terug in de tijd en het zelf gaan zien. ( https://sdo.gsfc.nasa.gov/)

In het onderstaande filmpje zie u opnames van verschillende amateur astronomen over de hele wereld die echt andere beelden laten zien van de planeten, dat hetgeen wij krijgen voorgeschoteld. Ook laten deze astronomen de geluiden horen welke in het universum en de sterren en planeten aanwezig zijn. Het filmpje is stevig overgoten met een stuk bijbel en god, dat is wat jammer, maar laat u het niet weerhouden toch eens te kijken.

Ook zijn er "officiële" beelden van NASA die wel degelijk "vliegende" identiteiten laten zien in de ruimte. In 1996 doet nasa een experiment in de ruimte. Men wil via aan lange draad (Tether - https://en.wikipedia.org/wiki/Electrodynamic_tether) proberen energie op te wekken in de ruimte, maar dan gaat het mis... Kijk wat er gebeurd....

Twee zaken zijn beangstigend; Of we zijn alleen, of we zijn het niet...


Marc (Team VriendenPlek)

141 Blogs posts

Reacties