Dood door Utopia

Reacties · 1821 Bekeken

Overal onrust en teloorgang, menselijk DNA in voedsel, vrijwillige euthanasie en ga zo maar door...

 Gedragsdeterioratie


Het gebeurde ongeveer 60 jaar geleden - en het lijkt verdacht veel op Soylent Green, en vandaag

Overal onrust en teloorgang, menselijk DNA in voedsel, vrijwillige euthanasie en ga zo maar door... 

 


Er was eens een groep wetenschappers die besloten een ​​muis-utopia te creëren en ze noemden het Universum 25.

Acht voortuinlijke muizen, 4 mannetjes en 4 vrouwtjes, werden in "Universum 25" geplaatst dat alles had wat ze wilden. Ze hadden al het voedsel dat ze wilden, al het water dat ze wilden, mooie muizenverblijven om in te leven, alle noodzakelijkheden en geen natuurlijke vijanden.

Het duurde niet lang voordat de 8 muizen zich realiseerden in wat voor een geweldige plek ze waren en al snel deden ze wat elke muis in dezelfde situatie zou doen - ze hadden één enorm 24/7-feest.

Op de 560e dag waren die 8 muizen vermenigvuldigd tot 2.200 muizen.

... en toen, op de 600e dag, gebeurde er iets vreemds ...

 

 

De mannelijke muizen hoefden hun territorium niet te beschermen en voelden zich waardeloos. Als gevolg daarvan werden ze hier geïrriteerd en agressief over en vormden ze bendes, die elkaar aanvielen.

Verkrachting, seksueel afwijkend gedrag en kannibalisme werden gemeengoed. De vrouwtjes hadden veel miskramen en degenen die dat niet hadden waren nutteloze moeders, die hun baby's niet tot nauwelijks verzorgden of ze helemaal vergaten.

.

Daarna veranderden de mannetjes van het bespringen van alles dat bewoog naar een desinteresse in seks en brachten hun tijd door met eten, slapen, drinken en zichzelf verzorgen, waarbij ze de vrouwtjes negeerden, die steeds agressiever en gewelddadiger werden.

.

Hierdoor werden de vrouwtjes mannelijker naarmate de mannetjes steeds vrouwelijker werden. Alle muizen die werden geboren, werden rechtstreeks geboren in deze waanzin, deze krankzinnigheid, en deden niets om het te veranderen omdat, wel, ze kenden niet anders.

.

Uiteindelijk spiegelden de vrouwtjes het gedrag van de mannetjes: eten, slapen, drinken en vooral zichzelf opdirken zonder de drang of wil zich voort te planten - uiterlijk werd de norm, de enige norm, the 'beautifuls', afgesloten van direct sociaal contact ... 

 

.

 

Als gevolg hiervan nam de populatie langzaam maar zeker af, maar de muizen gedroegen zich nog steeds hetzelfde, totdat er op een dag geen muizen meer waren, niet één - en "Universum 25" ophield te bestaan - het had zichzelf vernietigd.


Het is een waargebeurd verhaal.


 

Pas dus op voor "hemel" of "paradijs"; "utopia" - 'je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn' - het is een dodelijke valstrik, het zal je je leven kosten.

Het is maar dat je 't weet ....


Ref.

https://en.wikipedia.org/wiki/Behavioral_sink 

https://www.frontnieuws.com/beleven-we-momenteel-het-meest-afschuwelijke-experiment-in-de-menselijke-geschiedenis/ 

https://www.frontnieuws.com/calhouns-muizenutopia-experimenten-worden-nu-werkelijkheid-voor-de-mensheid-nu-zelfvernietiging-kindermoord-en-geslachtsvervorming-gemeengoed-worden/ 

Gerelateerd:

'De Wereld Als Laboratorium-Experiment'
https://vriendenplek.nl/read-blog/2433 

- Biblio:
https://vriendenplek.nl/read-blog/666  
https://vriendenplek.nl/read-blog/1177  
https://vriendenplek.nl/read-blog/2310 
https://vriendenplek.nl/read-blog/3188 

 

- https://vriendenplek.nl/FeitofFictie 
- https://vriendenplek.nl/WaarofNietWaar 

Reacties