Socializen, Nederlandse vrienden site wordt VriendenPlek.nl

Socializen bestaat nu ruim anderhalf jaar. In deze anderhalf jaar zijn we gegroeid naar 250+ leden. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee maar wij hadden natuurlijk verwacht/gehoopt dat dit er veel meer zouden zijn.

Socializen bestaat nu ruim anderhalf jaar. In deze anderhalf jaar zijn we gegroeid naar 250+ leden. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee maar wij hadden natuurlijk verwacht/gehoopt dat dit er veel meer zouden zijn.

 

Onderzoek naar de bezoekersstatistieken van Socializen toont dat verreweg de meeste bezoekers komen uit Azië, Verenigde Staten, Zuid Amerika, Afrika en als laatste Europa. Van de Europese bezoekers is het maar een klein deel dat uit Nederland en België komt.

 

We worden dus slecht gevonden in de zoekmachines en dat is jammer. Daarom vindt het team van Socializen te weten Peter, Marc, Jacco en Rudy het noodzakelijk hier wat aan te gaan doen.

 

Wat gaan we doen?
We hebben besloten dat Socializen onder een nieuwe naam verder gaat. Een nieuwe naam die beter aansluit op de Nederlandse en Belgische markt. Een naam die meteen duidelijk maakt wat ons sociaal netwerk inhoudt. Een naam die ook interessant is voor (kleine) ondernemers om voor hun bedrijf een pagina bij ons te beginnen. Een naam die het voor onze hardwerkende affiliates wat makkelijker maakt nieuwe leden aan te brengen.

 

Wat wordt de nieuwe naam?

De nieuwe en naar onze mening pakkende naam waar Socializen vanaf 1-11-2020 onder verder gaat wordt VriendenPlek.nl / VriendenPlek.be. Dit betekent dat vanaf 1 november socializen.online wordt doorgelinkt naar de nieuwe naam.

 

Vragen
Er zullen in verband met deze wijziging ongetwijfeld vragen zijn en daarom hebben we al een aantal mogelijke vragen voor jullie beantwoord. Staat uw vraag er niet bij dan is het team graag bereid die vragen te beantwoorden.

 

Moet ik op 1-11-2020 zelf iets doen?
Als je op 1 november 2020 socializen.online bezoekt, kom je automatisch op vriendenplek.nl. Je zal dan wel opnieuw moeten inloggen.

 

Verlies ik na de naamswijziging mijn account?
Nee, je account, berichten, blogs enzovoort blijven gewoon bestaan.

 

Blijf ik na de naamswijziging Goldmember?
Ja, uw goldmember blijft actief.

 

Wat zijn de gevolgen van de naamswijziging voor mijn pagina’s / groepen
Je pagina’s en / of groepen blijven onder de nieuwe naam bestaan. Je kunt op je website de url naar uw pagina van https://socializen.online/je_pagina wijzigen naar https://vriendenplek.nl/je_pagina. Ditzelfde geldt ook voor groepen. Je doet er ook verstandig aan uw website bezoekers op de hoogte te brengen van de naamswijziging per 1-11-2020.

 

Verandert mijn affiliate link?

Ja je affiliate link verandert van https://socializen.online/register?ref=gebruikersnaam naar https://vriendenplek.nl/register?ref=gebruikersnaam.

 

Tot slot
Wij realiseren ons dat het voor pagina- en groepsbeheerders alsmede de actieve affliates op 1 november wat werk is om her en der url’s te wijzigen. Maar wij als team zijn ervan overtuigd dat we allemaal van deze wijziging profiteren, doordat we meer Nederlandse en Belgische bezoekers en ook leden krijgen.

 

Vriendelijke groet

Team Socializen (Peter, Marc, Jacco en Rudy)


Reacties
Janis Say 3 maanden geleden

Gezien het corona-ding is sociale omgang een hot topic. Mooi dus dat er een webstek is die socializen (online) heet, sluit mooi aan op wat mensen nu bezig houdt. Dus, of de timing van de naamsverandering een gelukkige is ...

 
 
❤️ Zohra ❤️ 4 maanden geleden

ik weet niet of ik het helemaal eens ben met de naam, maar als jullie van mening zijn dat we zo beter gevonden worden in de zoekmachines en dit betere zoekresultaten zal oplevern, dan sta ik er helemaal achter!