Een nieuwe alternatieve media!

Hoe naïef kon ik zijn? Deze week (9) zie een groot deel van de alternatieve media zichzelf opblazen

Een nieuwe alternatieve media!

 

Ben er wel even klaar mee, al een flink tijdje erger ik mij aan de media, zowel de MSM als de alternatieve media. De ergernis is bij de alternatieve media misschien nog wel het grootst. Laat duidelijk zijn dat we van de MSM weten dat zij in de binnenzakken zitten van deze overheid. Elke vorm van onafhankelijkheid, oprechtheid en (zelf)kritiek ontbreekt. Of je nu spreekt over radio, televisie of de gedrukte pers. De overheid beheerst en controleert het. Er ligt daar dus een zeer groot onbetrouwbaarheidsgehalte.

Al zo’n jaar of 20 begeef ik mij in de alternatieve media. Veel voor geschreven onder vele pseudoniemen als ook daadwerkelijk in gewerkt. We spraken twintig jaar geleden over transhumanisme, en de weg ernaar toe. Vaccins waren toen al een hot item. We wisten welke weg er bewandeld zou worden, niets nieuws onder zon. Ergens heb ik altijd de (verkeerde?) hoop gehad, of droom dat de alternatieve media de rol zou overnemen van de MSM. Simpel omdat goede artikelen met betrouwbare bronnen en al dan niet geleerde mensen een eerlijker en objectiever beeld kunnen geven dan de gekochte media, oftewel de MSM.

Daarvoor voorzag ik een trage maar zekere samensmelting van de verschillende alternatieve media tot één groot vrij blok van nieuws en informatie. Helaas, niets is minder waar. Toen we een jaar geleden in de griepleugen werden gevangen, hoopte ik dat dit de deuren zou openen binnen de alternatieve media naar een sterk samengesmolten front. Een front tegen de MSM die alleen de leugens verkopen van hun paylords.

Ik was in de veronderstelling dat zoiets in de alternatieve media niet zou gebeuren. Immers wij spraken 20 jaar geleden al over 5D. En binnen die 5D is er niet zoiets als een 'ikke’. Hoe naïef kon ik zijn? Deze week (9) zie een groot deel van de alternatieve media zichzelf opblazen. De Kats, Vrijlands, de Raatgevers en vele anderen zoals de Svens, Willems, tot Lange Frans aan toe beginnen elkaar stevig te bekogelen met flink wat modder, dit tot diep onder de gordel aan toe. Dag geloofwaardigheid, dag groei, dag éénheid.

Onverwacht, maar toch ook weer niet, veel van deze mensen heb ik persoonlijk benaderd om tot één te komen en dat o, zo noodzakelijke front te vormen. Het front van het andere nieuws tegenover de MSM wat zo vreselijk hard nodig is om naar buiten te brengen. Alle antwoorden die ik kreeg waren min of meer hetzelfde, men wilde liever blijven preken voor eigen parochie. Wellicht hebben hun verdiensten uit de youtubes hiermee te maken. U kent ze wel, die filmpjes die voorbij schieten met de altijd “indringende” boodschap; “delen!”. Ik kan niet werkelijk weten waarom men dit weigert, regelmatig plaatsen zij goede en informatieve stukken. Waarom er samen geen koffie wordt gedronken is mij een volkomen raadsel.

Dus, wordt het in mijn beleving tijd voor wat nieuws! Een media geschreven vanuit het hart, eerlijkheid en oprechtheid. Ik ben dus op zoek naar een nieuwe generatie schrijvers, onderzoekers die vanuit hun passie kunnen en durven te schrijven en publiceren. Dat kan vanuit alle invalshoeken zijn. Voor fake nieuws is er geen ruimte, immers zowel de MSM als de alternatieve media doen dit op grote schaal. Nee, dat is niet iets wat we moeten willen, niemand heeft daar iets aan, behalve dat het land en haar bevolking nog meer wordt verscheurd.

In alle eerlijkheid durf ik wel te stellen dat ik dit begonnen ben uit niet alleen een ideaalbeeld, maar ook uit een stuk frustratie, naar beide vormen van media. De website https://hetanderenieuws.nl/ is wel opgetuigd, maar lang nog niet goed, en kan elk moment aangepast worden natuurlijk. Wat we willen kunnen we maken!

Ik sta open voor vernieuwing, en jullie deelname en ideeën. Wat ik niet heb zijn miljoenen aan apparatuur, en serverkosten, en te betalen loonkosten. Dat is er allemaal niet, ik wil dat samen met een aantal nieuwe mensen opbouwen en goede artikelen plaatsen, artikelen die er iets toe doen. Zie jij dit als een mooie uitdaging om een duidelijk en helder alternatief neer te zetten dat kan uitgroeien tot iets moois? Durf jij te schrijven over zaken die ertoe doen, heb je een scherpe pen en weet je zaken te onderbouwen, doe dan mee. Ik wil dit niet alleen, daar de berichtgeving dan ook eenzijdig is. Andere mensen met andere input zijn noodzakelijk om een juist beeld te kunnen vormen. We hebben elkaar nodig, ik, jij, wij… Ik nodig je uit, ik daag je uit! Zoek jij iets waar jij jouw nieuws kan plaatsen, wil je meewerken aan de nieuwe alternatieve media? De media van de samenleving? Doe dan mee!

Groet,

Marc

De contactpagina vind u hier: https://hetanderenieuws.nl/contact/


Marc (Team VriendenPlek)

142 Blogs posts

Reacties