Het zal niet vanzelf stoppen.

Ga ik nu heel bijdehand roepen dat u wakker moet worden? Nee, dat ga ik niet meer doen, dat heeft geen enkele zin. U wilt dit allemaal blijkbaar, u geniet er stiekem van, u nestelt zich in cijfers alsof ajax-psv wordt gespeeld

Het zal niet vanzelf stoppen.

Nou, beste mensen, dat is nog een titel, vind u niet?  “het zal niet vanzelf stoppen”.  Nee, dat denk ik namelijk, maar waar gaat het dan over, en waarom zal het niet vanzelf stoppen? Het gaat over het C-virus, wat ik van nu af aan “C” zal noemen.  De andere benamingen (de officiële) zijn te negatief en dat ik laat ik niet toe in mijn bewustzijn/onderbewustzijn. Ga ik niet doen, daar heb ik beide “zijns” geen toestemming voor gegeven. Heb er geen zin in, het heeft geen toegevoegde  waarde, en is altijd negatief, waarom zou ik dat willen in vredesnaam? Er is geen enkel voordeel voor mijzelf om al deze negativiteit tot mijzelf te laten komen. Het gaat me een hoop energie kosten en voor je het weet ben je gevangen in de wielen van het als maar willende groeiende angst. Het denkbeeldige hek is dan van de dam. Angst heeft altijd honger en wil steeds meer en meer. Je kan het dagelijks zien op straat en in de supermarkt, mensen die volledig beheerst worden door hun angst, angstige en bijna dode ogen kijken je aan. Zo zal ik ook geen respect (kunnen) hebben voor angst, het toegeven aan respect voor angst, is jezelf voor de leeuwen gooien, en daar heb ik al helemaal geen zin. Zonder dat de meeste mensen het zelf weten, voeden zij hun angst zelf, de meeste doen dit zonder bewust te zijn de angst zelf op te zoeken, ze zijn in een staat van hypnose. Het liefst volgens ze de hele dag het nieuws op de radio of TV. Op zoek naar nieuwe cijfers. Hoeveel daar, en hoeveel daar? Zinloos! Het is totaal zinloos omdat te weten en te willen weten. Ook dit brengt u niets, helemaal niets, het is slechts het voeden van uw angst! Bovendien gaat u met de hele situatie om alsof het een wedstrijd is. Nu dat is het niet, er komt geen overwinningspunt. We gaan deze wedstrijd niet winnen. De “C” zal altijd in één of andere vorm aanwezig blijven, nu is het “C” , en strak is het “G”. En dat is ook precies de bedoeling lieve mensen. Het begint natuurlijk al bij “C” zelf, veel verwarring over hoe het mogelijk is ontstaan. Via een vleermuis, of opzettelijk, voor G5? Niemand die het echt weet. Ook de overheden niet, zij hebben de afgelopen 40 jaar duidelijk laten zien dat ze het met de waarheid niet zo nauw nemen, zij zijn voor mij net zoveel waard als elk ander. Het feit dat ze zichzelf autoriteit noemen zegt allemaal iets over hun macht (die zoveel misbruikt wordt), en niets over de waarheid, wat deze ook moge zijn.

Is “C” dan niet echt? “C” bestaat, is er, en word gebruikt! Dat “C” er is, is voor een ieder wel duidelijk. Je hoeft alleen maar de te kijken naar de steeds meer verwarrende cijfers, het manipuleren met de cijfers gaat namelijk maar door. Er zijn geen oprechte duidelijke cijfers. De kranten gebruiken hele andere (veel hogere) cijfers dan bij voorbeeld het RIVM, daar is te vinden bijvoorbeeld het aantal werkelijk aantal slachtoffers aan “C” zonder mensen met onderliggende ziektes en of aandoeningen. Maar ook het RIVM is niet geheel betrouwbaar, in het verleden, met name tijdens de Mexicaanse griep waren en grote belangenverstellingen met toenmalige chef Ab Oosterhaus. Dezelfde man die nu zo vaak in de kranten verschijnt als viroloog. De man die u zeker niet kan vertrouwen. Daarnaast moeten als vergelijk ook durven kijken naar de cijfers uit het verleden. In het griepseizoen 2014/15 stierven in Nederland alleen al 65.000 mensen aan die griep volgens het RIVM. Destijds bleven we gewoon op straat, lagen de IC’s niet vol en waren we niet bang voor elkaar. Er was geen angst factor, maar iets wat bij het leven hoorde, zoals elk jaar wanneer de griep toeslaat. Belangrijker misschien nog is dat de gecontroleerde media geen enkele aandacht gaf aan deze griep met als gevolg 65.000 doden. Dus radio en tv verslavend Nederland wist van niet, helemaal niets. Zie de macht van de media! Maar wat is het dan wel? Macht! Het draait hier om pure macht! Niet om “C”, maar om macht. “C” is slechts het middel om tot die absolute macht te komen. En het lijkt te gaan lukken. Tenzij…., maar dat komt straks. Janet Ossebaard heeft het al prachtig verwoord in haar video’s. Hoe makkelijk is het om alles te doen stoppen? Geen protesten meer, geen stakingen meer. Van alles geen meer, geen sociale leven meer, geen niets, helemaal niets meer. Maar gewoon een rustig gedwee volkje wat al ja-knikkend en “respectvol” naar hun huizen gaat en wacht tot het moment dat ze weer naar buiten mogen, als makke schapen dus. Dit alleen maar omdat de overheden spreken over een onzichtbare vijand die u kan doden, en alleen, uiteraard alleen de overheid is in staat u te helpen, maar dan moet u wel luisteren. En dat doet u massaal. U luistert massaal naar uw zelf gekozen meesters die continu dreigt met een onzichtbare vijand. Hoe goedkoop en makkelijk kun je de absolute macht naar je toe trekken? Niet alleen landelijk, maar wereldwijd! Hoe “right in your face” wil je het hebben? U staat erbij en kijkt erna. “C” is slechts een glijmiddel voor de machthebbers om de absoute macht te verkrijgen, een heerschappij, en ze lijken daar in te slagen.

Ga ik nu heel bijdehand roepen dat u wakker moet worden? Nee, dat ga ik niet meer doen, dat heeft geen enkele zin. U wilt dit allemaal blijkbaar, u geniet er stiekem van, u nestelt zich in cijfers alsof ajax-psv wordt gespeeld. En u eet het allemaal, heerlijk vind u dit! Sterker nog, u gaat zelf naar de supermarkt om met gewassen handen, een schoongemaakt karretje keurig om 1,5 meter afstand de supermarkt in om uw chips te halen, opdat u vanavond weer kunt inloggen op uw hypnosemachine om de meest actuele cijfers te horen en hoe erg het wel niets is. Het lijkt allemaal dat u hier zelf voor kiest, weinigen weten en zien dat dat niet zo is! Uw “wakker worden” komt wel als u daar klaar voor bent, als u uw moment krijgt, en ik beloof u, dat is niet makkelijk en eenvoudig, maar ik beloof u ook, dat dat moment gaat komen. Wat mij persoonlijk betreft zo snel als mogelijk, omdat we mensen nodig hebben. Liefdevolle mensen die vanuit hun leven, hun licht zien dat we samen als eenheid met de kracht van ons gezamenlijke liefde voor het leven en licht  het ware leven weer terug kunnen nemen. Hetgeen wat nu op een brute satanische  wijze ons word ontnomen. Wel doe ik bij deze een dringende oproep aan alle lichtwerkers, en zij die het licht begrijpen, en een ieder ander, om in hun liefde te gaan staan en het te doen wat je moet doen als jou taak als lichtwerker. Je kent je opdracht, het is nu tijd! Wij allen kunnen dit doen stoppen, alleen als wij allen dit echt willen.

 

Note: Deze blog doet niet mee aan de uitgeschreven blog webstrijd!


Marc (Team VriendenPlek)

113 Blogs posts

Reacties
ria rogge 9 maanden geleden

Blij dat er nog personen zijn die niet alles klakkeloos slikken.