De censuur...

Het reguliere nieuws is niet meer dan een spreekbuis voor de overheid geworden.

In tijden van zwaar toenemende censuur is het belangrijk om het nieuws te blijven verspreiden. Al was het alleen maar om alle gesloten monden de gelegenheid te geven te spreken of, in dit geval, gebonden handen te kunnen laten schrijven. VriendenPlek is vanzelfsprekend censuurvrij, de social media om te kunnen spreken in diepe vrijheid. Geen factcheckers, algoritmes of bots. Gewoon mensen met een mening die willen spreken met elkaar over maatschappelijk zaken. Een mening is niet zo belangrijk, behalve als je deze niet mag uiten. 

Zo hebben wij twee andere alternatieven in het leven geroepen censuurvrij je mening te kunnen uiten. Iedereen heeft inmiddels wel ervaren dat video’s te kust en te keur worden verwijderd van de bekende videokanalen. Oneerlijk, vinden wij, want wie zijn zij wel om te bepalen wat jij ergens van vindt? Dat is simpelweg onzin! Bij Deeljevideos.nl heb je dat probleem niet, daar worden geen video’s verwijderd. Alles wat bijdraagt aan de maatschappelijke discussie is prima! Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar je moet je wel kunnen uiten over een onderwerp. Maak je video, en plaats je video!

Dit vinden wij ook met nieuwsberichten. Het reguliere nieuws is niet meer dan een spreekbuis voor de overheid geworden. Echt onafhankelijke nieuwsberichten bestaan niet meer. Dat moet anders, en ook hier geldt, geen censuur! We bieden via Deeljenieuws.nl de mogelijkheid (jouw) nieuws te plaatsen of je visie over bepaalden berichten. Ook hier geen censuur! Deeljenieuws.nl en Deeljevideos.nl lenen zich uitstekend om te delen via het grote web. 

Maak nu je gratis account aan en film, spreek en schrijf in kostbare vrijheid!

Vriendenplek.nl

Deeljenieuws.nl

Deeljevideos.nl

==

Dit artikel delen vinden we vanzelfsprekend fijn, gebruik deze link: https://vriendenplek.nl/read-blog/736_de-censuur.html

 


Marc (Team VriendenPlek)

139 Blogs posts

Reacties