Corona-nachtmerrie

Reacties · 1124 Bekeken

Gelukkig was het maar een nare droom. Toch?

Soms heb ik van die waanbeelden. Vannacht had ik er weer één. Gelukkig was het maar een droom. Ik droomde een heel verhaal. Het begon zo. In de afgelopen jaren hebben een aantal virologen die belangen bij pandemieën en epidemieën hadden pogingen gedaan om flink geld te verdienen.

 

Dat ging zo. Ze riepen heel hard dat er heel veel mensen dood zouden gaan door een heel erg virus. Sars, Mers, Vogelgriep, Mex Griep. Iedereen moest gevaccineerd worden. En daar zouden deze virologen, naast de farmaceuten (waar zij relaties mee hadden) flink aan verdienen.

 

Maar de genoemde pandemieën lukten maar ten dele. Er werd wel verdiend, maar ze dachten dat het wel veel beter kon. Ze gingen bestuderen hoe ze het verdienmodel konden perfectioneren. Ab regelde een cursus hoe je angst moet verspreiden.

 

Aangezien Marc in 2009 het het beste had gedaan, mocht die de cursus geven. De voorbereidingen voor de volgende pandemie waren in volle gang. Ondertussen, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, werd er driftig gezocht naar hele erge virussen.

 

Gain of Function heet dat. Zogenaamd om beter voorbereid te zijn op erge virussen, mochten die ooit komen. Je er ook een biologische oorlog mee kunnen voeren, maar dat was natuurlijk niet het doel. In ieder geval, Barak verbood dat, waarop de virologen uitweken naar China.

 

In beide werelden, de pandemievirologen en de gain-of-function-virlogen, lopen dezelfde mensen rond. Bill, Anthony, Peter D., Marion, Ab, Christian, Marc enz. In China ging het goed met het ontwikkelen van een mooi corona-virusje wat zich wel kon lenen voor een pandemietje.

 

Een clubje van rijkelui, waar ook Bill zitting in had, ging een beetje oefenen voor wanneer de pandemie zou gaan uitbreken. Wat zou je moeten doen, hoe regel je alles. Overheden moeten bespeeld worden en doen wat we zeggen. Wereldwijd. En oh wee als ze daar niet aan meedoen.

 

Bill en zijn vriendjes konden dat pandemietje ook wel gebruiken om hun controle over de wereld te versterken. Dat gaat wat gemakkelijker als de hele wereld doodsbang is gemaakt voor een killer-virus. Angst beneemt mensen het gezond verstand, hahaha.

 

Alle voorbereidingen in beide kampen waren in volle gang. In China vorderde het goed. De geldstromen vanuit de USA daarheen bleven onopgemerkt. Bill had zich ondertussen goed ingekocht bij farmaceuten, een supergoede investering vond hij zelf.

 

Het pandemiekamp vond een handig hulpmiddel voor de pandemie, de PCR-test. Jammer was dat de uitvinder van die test, Kary, een beetje een lastpost was. Die zou het spelletje waarschijnlijk wel doorzien. Hmm, hoe lossen we dat op. Nou, dat komt later wel.

 

Jongens en meisjes, alles gaat hardstikke goed! Dit gaat hem worden. Over een jaar of twee kan het los gaan. Alle WHO-lidstaten hebben keurig ondertekend dat ze moeten doen wat wij zeggen. Marc heeft zijn cursusje gegeven. Het WEF heeft goed geoefend.

 

Alleen die Kary nog. Die zit wel vaker te etteren. In augustus 2019 overleed Kary. Probleem weg. Niks staat de komende miljarden nog in de weg.

 

Het ongeluksgetal. Paniek in de tent. In China waren ze zo enthousiast aan het gain-of-functionen dat er een ongelukje gebeurde. Een paar medewerkers raakten besmet met een coronavirus wat eigenlijk niet bedoeld was voor het pandemietje. Dit virus was veel erger.

 

Wat nu. Iedereen werd gebeld. Jongens (en meisjes), stront aan de knikker. We moeten zorgen dat dit virus niet de wereld in komt. WHO sta je klaar? WEF, je krijgt maar een klein window of opportunity. Farmaceuten, kunnen jullie snel vaccins leveren? Ehh, probleempje.

 

Maar, we weten wel iets. We kunnen vrij snel via de mRNA-techniek iets fabriceren. Hebben we nog nooit eerder op deze schaal gedaan, maar wat moet dat moet. Hebben we dan wel even voorwaardelike goedkeuring voor nodig, dus bestaande medicijnen tegen virussen even verbieden.

 

Zeg Christian, kan jij even snel zorgen dat we de PCR-test geschikt maken? Ja, ik bastel wel wat in elkaar. Maar laten we er wel wat namen bij zetten zodat het heel wat lijkt. Marion doe je mee, jij hebt tenslotte lang in China gewerkt. Zet er nog wat namen van RIVM bij, ok?

 

Enne, Bill, kan jij even regelen dat die hotemetoten van een regeringsleiders even op 1 lijn gezet worden? Geen medicijnen, alleen doen wat wij zeggen en wel allemaal. Oh ja, laten ze in China even hun spielerei met die virussen opruimen, staat zo slordig als men dat ontdekt.

 

En zo geschiedde. De hele wereld in paniek gebracht, medicijnen verboden, critici weggezet als complotdenkers (nog bedankt CIA). Lockdowns, laten we er nog mondkapjes tegenaan gooien, mooie signaalfunctie dat er echt wat aan de hand is. Dit gaat lukken jongens (en meisjes).

 

De farmaceuten hebben ondertussen wat in elkaar geknutseld. EMA wil niet zo, maar Ursula helpt wel. Een paar artsen steigeren wat, maar die negeren we. YT, FB en Twitter werken goed mee. Beetje censuur hier en daar en de grote meute heeft niks door. Die zitten in de angst.

 

De miljarden stromen binnen. Laten we er nog een big business tegenaan gooien, testen! Is ook nog veel in te verdienen. Roche, luister je? Jongens, jongens, jongens (en meisjes), dit gaat fantastisch. Zo ruimen we het ongelukje mooi op en we verdienen er ook nog aan.

 

Helaas, het ontsnapte virus laat zich niet zomaar beteugelen. Het loopt een beetje uit de hand. Lockdowns en mondkapjes helpen niet (wisten we al) en het virus blijft rondwaren. Het muteert gelukkig wel naar minder erge varianten, maar dat vertellen we niet. Miljardjes he.

 

De regeringen werken goed mee. Daar zitten een aantal dombo’s die braaf doen wat wij willen. Hahaha, een paar hebben we in het WEF uitgenodigd. Die sukkels denken dat ze ooit tot ons soort gaan behoren. Wat een giller. Maarreh, hoe stoppen we dit nou?

 

Er blijkt dat die ’vaccins’ wat nare eigenschappen hebben. We hebben het niet helemaal onder controle. Help! De farmaceuten denken dat de enige oplossing is het steeds maar weer ’vaccineren’ van de gevaccineerden. Hun immuunsysteem helpen we met die prikken een beetje om zeep.

 

Als we dan maar zorgen dat iedereen geprikt wordt, dan kunnen we daarna gewoon de schuld aan welk virus dan ook geven. Briljant! Nog meer miljarden! We hoeven het niet meer te stoppen! WEF, als jullie daar nu even een controlesysteem voor regelen dat iedereen zich gedwongen voelt die prikken te nemen, dan zijn wij in ons leven verzekerd van vele, vele, vele, vele miljarden! En dat plebs, ach, die zitten allemaal in de angspsychose. Die willen straks alleen nog maar heel veel prikken.

 

En toen werd ik wakker. Gelukkig, het was slechts een nachtmerrie. Toch?

 

 

Disclaimer: alle namen en gebeurtenissen vonden in een droom van "HenkJZoer" plaats, derhalve berusten alle gelijkenissen met bestaande personen, plaatsen en gebeurtenissen op louter toeval.

Reacties
Caroline Bronstring 3 jr

👍

 
 
0987654321 3 jr

"Aangezien Marc in 2009 het het beste had gedaan, mocht die de cursus geven."
Deze cursus is hier te bekijken: https://deeljevideos.nl/watch/YLbTuBcLZbaZT9B